Stručnjaci su rekli svoje i odabrali boju haljine koja će se u 2021. godini najviše nositi među kumama, kao i djeverušama.

Iako je zbog situacije s koronavirusom puno toga i dalje neizvjesno, mnogi budući maldenci nadaju se da će u ovoj godini uspjeti izreći sudbonosno da i sukladno tome planiraju svoj veliki dan.

Bez obzira hoće li svečanost biti mala ili veća, jedna osoba bit će neizostavna, a ona je - kuma - i ona na vjenčanju nosi vjerojatno najvažniju haljinu nakon mladenkine.

Slika nije dostupna Iznenađenje na vjenčanju o kakvom mladenka Barbara iz Petrinje nije ni sanjala

Mladenci plešu prvi ples 15 najpopularnijih pjesama koje hrvatski mladenci biraju za prvi ples

Internetska stranica Wedding Wire i ove je godine objavila najvažnije trendove prilikom odabira haljine za kumu, a među njima i boju koja će biti najpopularnija.

Prema mišljenju stručnjaka kume će u 2021. oduzimati dah u nijansama narančaste boje. Konkretno, radi se o nijansama hrđe i terakote.
Iako možda neočekivana, ova zemljana paleta boja može biti uistinu prekrasan izbor. Posebno će se uklopiti u jesenska vjenčanja.

Slika nije dostupna 10 slavnih parova koji su zajedno već "cijelu vječnost", a nisu izrekli sudbonosno DA

Osim spomenutih nijansi, tu su i narančaste boje sa smeđim podtonom poput cimeta ili kestenjasto smeđe.

One laskaju cijelom nizu tonova kože i lako se kombiniraju s ostatkom odjevne kombinacije.

Ako ste kuma ili djeveruša na ljetnom vjenčanju preporuka stručnjaka je da birate svjetlije nijanse. U našoj galeriji pogledajte mali dio ponude haljina u ovim nijansama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju