Jedan od najpopularnijih brendova cipela na svijetu, Jimmy Choo, napravio je kampanju kojoj zasigurno neće odoljeti niti jedna žena. Iako je riječ o zavodljivim štiklama koje si rijetko tko može priuštiti, ono što svi mogu je dizajnirati model s vlastitim inicijalima

J immy Choo je napravio zanimljivu kampanju pod nazivom 'Made to order' u kojoj se možete okušati u dizajnerskom poslu. Naime, na stranici popularnog brenda ponuđen je tutorijal putem kojeg sami možete dizajnirati par štikli po vašoj mjeri.

Nakon što izaberete mode koji vam se najviše sviđa, odlučujete o materijalu od kojeg će biti napravljen te o boji koja će krasiti vaš model iz snova.

Završni detalj su inicijali po vašoj želji koji bi u proizvodnji trebali biti otisnuti na gazištu i to u obliku zlatnog ukrasa te cijena koja je prikazana pored vašeg modela štikli.

Model s vašim potpisom možete i naručiti, no sobzirom na to kako si ovakav luksuz rijetko tko može priuštiti ne preostaje nam ništa drugo nego da se zabavimo i maštamo.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju