Kada su u pitanju ljubavi Carrie Bradshaw, obožavateljice "Seksa i grada" dijele se u dva tima – tim Faca i tim Aidan.

Galerija Sarah Jessica Parker i John Corbett Mnoge obožavateljice Seksa i grada žale zbog toga što Carrie nije odabrala Aidana Tim Aidan ili tim Faca? +3 John u sceni iz serije Život na sjeveru

One koje smatraju da je Carrie sreću ipak trebala potražiti u zagrljaju samozatajnog i odanog Aidana Shawa pale su na šarm glumca koji ga utjelovljuje. Aidanova ležernost, jednostavnost i optimizam krase i 57-godišnjeg Amerikanca Johna Corbetta, koji je mnogo vlastitih osobina, ali i želja unio u svoj lik.

Sjećate se epizoda u kojima Aidan vodi Carrie u svoju vikendicu u šumi, a ova ljubiteljica gradskog asfalta ne može podnijeti seoski mir i tišinu? John je u svojoj pravoj "Carrie" pronašao srodnu dušu s kojom može dijeliti ljubav prema mirnom životu udaljenom od gradske vreve.

John je od 2002. godine u vezi s Bo Derek John je od 2002. godine u vezi s Bo Derek (Foto: Getty Images)

Naime, od 2002. godine u vezi je s glumicom Bo Derek, a par živi na osamljenom ranču. Svakoj vezi treba oko 100 hektara tako da se možete malo udaljiti jedno od drugoga, našalio se jednom prilikom.

S Bo ga je upoznao njihov zajednički prijatelj koji ih je oboje pozvao na svoju oskarovsku zabavu. Ni John ni Bo u to vrijeme nisu bili u vezi pa im je prijatelj poručio da dođu zajedno. Uoči zabave otišli su na večeru i jednostavno kliknuli, a njihova ljubav traje već 17 godina.

Nevjerojatno je duhovit. Ima mladenački duh i pun je života, opisala je Bo svog partnera, u kojeg se zaljubila na prvi pogled.

Čim sam ga prvi put vidjela na vratima, oborio me s nogu. Za mene je to bila ljubav na prvi pogled, a za njega sigurno malo zbunjujuća situacija, našalila se Bo, koja je od Johna starija pet godina.

Tim Aidan ili tim Faca? Tim Aidan ili tim Faca? (Foto: Profimedia/GuliverCoverImages)

Tim Aidan ili tim Faca?

glasova:

Na prvi pogled u njega su se zaljubile i mnoge gledateljice Seksa i grada, ali i popularne serije Život na sjeveru.

Starije generacije Johna pamte kao Chrisa Stevensa, šarmantnog radijskog DJ-a i bivšeg zatvorenika koji živi u prikolici pored jezera, vozi se na Harleyju, lovi ribu, čita dobre knjige i u eteru postaje KBHR drži filozofske monologe.

'Život na sjeveru' lansirao me u devedesetima. Volio bih ponovo okupiti tu ekipu, priznao je jednom prilikom i na dobrom je putu da ostvari svoje ambicije.

John je u Životu na sjeveru glumio Chrisa Stevensa John je u Životu na sjeveru glumio Chrisa Stevensa (Foto: Guliver/CoverImages)

Naime, John radi kao producent na rebootu Života na sjeveru, ali obožavatelje će vjerojatno rastužiti informacija da se kao glumac za sada ipak ne namjerava pojaviti u njoj.

Na lik Chrisa Stevensa itekako je ponosan, baš kao i na lik Aidana, po kojem ga danas svi prepoznaju. Čak tri puta odbio je ponudu da glumi u "Seksu i gradu", a razlog za odbijanje bila je – golotinja.

U prvoj verziji scenarija trebao sam se skinuti gol dok se kupam gol s Carrie u kadi. Rekao sam da to ne mogu napraviti sve dok mi je mama živa, našalio se.

Naposljetku je prihvatio ulogu zbog Sare Jessice Parker, s kojom je i danas u dobrim odnosima.

Aidan je bio jedan normalan, prizeman nimalo kompliciran frajer koji se samo želio družiti sa svojom dragom i svojim psom. Uvijek sam znao kako će Carrie i on završiti zato što je peti lik u ovoj seriji bio New York. Carrie je morala biti s New Yorkom, a Faca je New York. Meni je to imalo smisla. Drago mi je da sam dio fenomena pop-kulture. I dandanas kada šećem ulicom ili ulazim u restorane, ljudi me prepoznaju po tome. Ja sam Aidan. Još uvijek imam legiju obožavatelja koji su tim Aidan i navijali su za mene, zaključio je John.

Mnoge obožavateljice Seksa i grada žale zbog toga što Carrie nije odabrala Aidana Mnoge obožavateljice Seksa i grada žale zbog toga što Carrie nije odabrala Aidana (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju