Nakon što je prošli tjedan Internet 'gorio' zbog objavljivanja prve promo fotografije na kojoj je Johnny Depp predstavljen kao zaštitno lice novog Diorovog parfema, objavljen je i prvi teaser za reklamu u režiji Jean-Baptiste Mondina iz kojeg se da naslutiti da će reklama itekako biti atraktivna i moćna

Kozmetička kuća Dior objavila je prvi teaser za reklamu svog novog parfema 'Sauvage' čije je zaštitno lice američki glumac Johnny Depp.

Video od 13 sekundi prikazuje vizure Los Angelesa noću dok se u pozadini čuje žestoka rock 'solaža' električne gitare. Deep se, očekivano, u prvom teaseru ne pojavljuje, ali čuje se njegov duboki seksi glas, od kojeg će se vjerujemo mnoge dame i naježiti, koji kaže:

'Moram otići odavde. Kojim putem? Ne znam. Dior.'


U dosadašnjim Diorovim 'parfemskim' reklamama uvijek je na kraju bio prikazan dramatičan bijeg pa je za očekivati da će i Depp u ovog puta pobjeći u nepoznato.

Karizmatičnom 52-godišnjem glumcu ovo ne samo da je prva suradnja s modnom kućom Dior u karijeri nego i prvo pojavljivanje u reklami za parfem ikada. Prošli tjedan objavljena je i prva fotografija kampanje na kojoj se Johnny Depp nalazi u pustinji popraćena rečenicom 'Divlji u srcu.'

Parfem 'Sauvage' u prodaju kreće 2. rujna u trgovinama diljem svijeta.

 

A photo posted by zadovoljna.hr (@zadovoljnahr) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju