Svake godine uoči blagdana prva dama SAD-a tradicionalno organizira čitanje božićne priče za male pacijente Dječje nacionalne bolnice u Washingtonu. S obzirom na to da se zbog sigurnosti i zdravlja djece u bolnici strogo poštuju epidemiološke mjere, priču je u društvu Melanije Trump slušalo samo dvoje mališana, 8-godišnja Sofia Martinez i 6-godišnji Riley Whitney.

Za sve ostale mališane u bolnici osiguran je prijenos čitanja kako bi i oni mogli osjetiti barem malo božićnog duha na kraju ove čudne godine.

Uskoro bivša prva dama u bolnicu je stigla u očekivano elegantnoj odjevnoj kombinaciji. Bez obzira na prigodu, Melania je uvijek vjerna svom stilu pa je tako i u ovoj ostala dosljedna odabiru elegantnih odjevnih komada.

Opet se istaknuo njezin kaput, a ovaj put odabrala je model od brušene kože u zelenoj boji. Upravo je ova boja jedna od njezinih najdražih i sudeći prema količini zelenih komada u kojima smo je mogli vidjeti proteklih godina, definitivno dominira u njezinom ormaru.

Od kaputa, balonera, kratkih jakni, haljina i suknji do štikli – sve su to komadi koje ima i u nekoj od predivnih nijansi zelene boje.

U galeriji pogledajte samo mali dio zelene kolekcije Melanije Trump.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju