Na Valetinovo, a ujedno i svoj rođendan, Josipa Lisac virtualno će provesti publiku diljem svijeta kroz svoj impresivan katalog svevremenskih pjesama, ali i predstaviti neke nove nastale unazad par godina.

Virtualan koncert, 14. veljače s početkom u 20 sati, Josipa će odsvirati praćena svojim sjajnim bandom, kao i izuzetnom audio vizualnom produkcijom koju će donijeti u domove slušatelja doslovce diljem svijeta.

Josipa Lisac i Karlo Metikoš - 3 Fakin i diva: Najveća ljubavna priča hrvatske glazbene scene

Slika nije dostupna Josipa Lisac: Efektni detalj za inauguraciju koji može nositi samo modna ikona

Na ovom jedinstvenom nastupu set listu će ispuniti brojne velike Josipine pjesme iz karijere duže od pola stoljeća, kao što su "Boginja", "O jednoj mladosti", "Dok razmišljam o nama", "1000 razloga", "Živim po svome", "Vjerujem ti sve", "Gdje Dunav ljubi nebo", "Hir, hir, hir", "Danas sam luda", "Magla" te novije "Tu", "Tebi putujem" i mnoge druge.

Ulaznice za virtualan koncert Josipe Lisac u prodaji su od 15. siječnja po cijeni od 80 kn. Od 25. siječnja do 13. veljače cijena će im iznositi 100 kn, a na dan koncerta 120 kn. Prodaja ulaznica vršit će se isključivo putem stranice www.entrio.hr.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju