Iako je aktivna na Instagramu, na kojem često objavljuje fotografije sa suprugom Ivanom Perišićem i djecom, kćeri Manuelom i sinom Leonardom, Josipa Perišić prilično je samozatajna kada je riječ o pojavljivanju u javnosti.

Situacije u kojima se nju može vidjeti jesu one kada njezin suprug igra s hrvatskom nogometnom reprezentacijom.

Josipa je tako danas stigla na tribine stadiona u Katru, gdje navija za hrvatske nogometaše koji protiv Maroka igraju za broncu na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

Odjenula je plavi dres hrvatske nogometne reprezentacije te ga uparila s crnim elegantnim hlačama širokih nogavica, s efektnim detaljem na struku.

Josipa Perišić Josipa Perišić (Foto: Igor Kralj/Pixsell)

Kombinaciju je upotpunila zlatnim okruglim naušnicama.

Josipa Perišić: Haljina za vjenčanje koja s ponosom naglašava da je supruga Vatrenog Josipa Perišić sa sinom Leom na vjenčanju Izabel i Matea Kovačića 2017. godine Josipa i Ivan Perišić sa sinom Leom na vjenčanju Izabel i Matea Kovačića 2017. godine - 6 Josipa i Ivan Perišić sa sinom Leom na vjenčanju Izabel i Matea Kovačića 2017. godine - 4 +5 Josipa i Ivan Perišić sa sinom Leom na vjenčanju Izabel i Matea Kovačića 2017. godine - 5

Podsjetimo, nakon utakmice Hrvatske protiv Brazila prava mala zvijezda bio je Josipin sin Leonardo, koji izašao na travnjak te je prišao brazilskom nogometašu Neymaru želeći ga pozdraviti i zagrliti nakon što je Brazil izbačen sa Svjetskog prvenstva.

Josipa Perišić Josipa Perišić (Foto: Igor Kralj/Pixsell)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju