Desetogodišnji Leonardo Perišić, sin Ivana Perišića, bio je prava mala zvijezda nakon utakmice Hrvatske i Brazila. Mali Leo izašao je na travnjak te je prišao Neymaru želeći ga pozdraviti i zagrliti nakon što je Brazil izbačen sa Svjetskog prvenstva. Leova mama, Josipa Perišić, na utakmici se nije isticala, a lijepa Splićanka i inače ne voli pretjeranu pažnju medija.

Galerija Josipa Perišić sa sinom Leom na vjenčanju Izabel i Matea Kovačića 2017. godine Josipa i Ivan Perišić sa sinom Leom na vjenčanju Izabel i Matea Kovačića 2017. godine - 6 Josipa i Ivan Perišić sa sinom Leom na vjenčanju Izabel i Matea Kovačića 2017. godine - 4 +5 Josipa i Ivan Perišić sa sinom Leom na vjenčanju Izabel i Matea Kovačića 2017. godine

Iako je aktivna na Instagramu, na kojem često objavljuje fotografije sa suprugom Ivanom Perišićem i djecom, kćeri Manuelom i sinom Leonardom, Josipa Perišić prilično je samozatajna kada je riječ o pojavljivanju u javnosti. Jedno od njezinih najzapaženijih pojavljivanja svakako je bilo ono na vjenčanju Izabel i Matea Kovačića 2017. godine u Zagrebu.

Josipa i Ivan Perišić sa sinom Leom na vjenčanju Izabel i Matea Kovačića 2017. godine - 8 Josipa i Ivan Perišić sa sinom Leom na vjenčanju Izabel i Matea Kovačića 2017. godine (Foto: Jurica Galoic/Pixsell)

Na raskošno vjenčanje hrvatskog nogometnog reprezentativca došli su i njegovi suigrači sa suprugama, među kojima se posebno istaknula Josipa Perišić u haljini koja poručuje da je ponosna supruga Vatrenog. Odjenula je model s uzorkom crveno-bijelih kockica u kombinaciji s donjim dijelom koji je potpuno bijel.

Anita Lovren: Tako ženstvena vjenčanica savršena za isticanje putene figure Vjenčanje Anite i Dejana Lovrena 2013. godine - 2 Vjenčanje Anite i Dejana Lovrena 2013. godine - 1 Vjenčanje Anite i Dejana Lovrena 2013. godine - 4 +7 Vjenčanje Anite i Dejana Lovrena 2013. godine - 3

Najljepše torbe Vanje Modrić: 10 modela o kojima sanjaju žene diljem svijeta Vanja Modrić nosi torbu modne kuće Chanel, kultni model 11.12 Model 11.12 modne kuće Chanel Vanja Modrić s torbom Lady Dior +15 Vanja Modrić i Luka Modrić

Haljinu je obogatila crnim remenom, a crne su bile i elegantne sandale s remenčićima ukrašene zgodnim detaljima nalik pomponima. Stajling za vjenčanje lijepa Josipa dodatno je podigla srebrnom mini torbicom i otmjenim nakitom.

Josipa i Ivan Perišić sa sinom Leom na vjenčanju Izabel i Matea Kovačića 2017. godine - 2 Josipa Perišić odjenula je haljinu s uzorkom crveno-bijelih kockica (Foto: Jurica Galoic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju