Julia Roberts iznenadila je mnoge kada se, uoči svečane premijere svojeg posljednjeg filma ‘Money Monsters’ u Cannesu, popela legendarnim stepenicama – bosa


Julia Roberts
blistala je na premijeri filma ‘Money Monsters’ u Cannesu u crnoj dugoj haljini naglašenog dekoltea Armani Prive.

Iako je na crveni tepih legendarnog festivala stigla u crnim platformama, iste je odlučila skinuti kada se penjala legendarnim stepenicama na specijalnu projekciju filma.



Crveni tepih Filmskog festivala u Cannesu ima obavezan dress code koji propisuje ženama obavezno nošenje ženstvenih cipela s visokom potpeticom, pa su mnogi novinari pretpostavili kako zgodna žena na ovaj način protestira protiv strogih pravila zbog kojih je prošle godine nekim slavnim gošćama odbijen ulaz na festival.

Julija Roberts nije komentirala ovaj potez, ali jasno je da nitko nije spriječio bosonogu zvijezdu da ušeta na premijeru svojeg posljednjeg filma.



Poznavatelji glumice tvrde da Julija ne voli nositi štikle te da ih je zato skinula na crvenom tepihu. Bez cipela je tapkala polo terenom u ‘Zgodnoj ženi’, skupljala zaražene uzorke vode u Oscarom nagrađenom filmu ‘Erin Brokovich’, a bila je i bosonoga Zvončica u filmu ‘Kuka’ iz 1991.

Ovo joj nije ni prvi put da je skinula cipele u javnosti. Uklonila je neudobne štikle i kada se pojavila na svečanoj dodjeli nagrada BAFTA Britannia u Los Angelesu 2013, te nakon dodjele nagrada Zlatni globus 2014. U konačnici, udala se bosonoga na plaži.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte kako se Julia Roberts ponaša opušteno na svečanim događanjima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju