Julia Roberts na njujorškim ulicama trenutno snima akcijski triler Money Monster s Georgeom Clooneyjem i pod redateljskom palicom Jodie Foster. Sudeći prema dostupnim fotografijama sa seta, njezin filmski stajling neodoljivo podsjeća na privatni ormar glumice koja ne voli nositi cipele visokih potpetica


Ako ne mora Julia Roberts ne želi nositi štikle. Umjesto toga bira ugodne natikače, sandale ravnih potplata ili podstavljene čizmice.

Julia Roberts se proslavila noseći visoke čizme u filmu Zgodna žena, ali u privatnim trenucima radije bira cipele ravnih potplata.

Pokazala je to i na snimanju filma Money Monster u New Yorku gdje je hodala u paru muških cipela na vezanje ravnih potplata, a koje su, s obzirom na njene privatne preferencije, uvelike nalikovale kao da su posuđene iz glumičina ormara.

Iako se široj javnosti proslavila prije 25 godina filmom Zgodna žena, u kojoj je samouvjereno hodala u mini haljini i čizmama visokih sara i potpetica, u privatnom životu najradije nosi udobne traperice, veste i cipele ravnih potplata.

U našoj fotogaleriji pogledajte kako Julia kombinira omiljene cipele ravnih potplata.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju