Važna imena iz svijeta mode i zabavne industrije okupila su se u Londonu na dodjeli "Fashion Awards 2019".

Brendom godine proglašena je modna kuća Bottega Venetta, a njihov kreativni direktor Daniel Lee osvojio je nagradu za dizajnera godine i najboljeg britanskog dizajnera ženske mode.

Predivna Adut Akech kući je ponijela nagradu za model godine, a modnom ikonom proglašena je Naomi Campbell. Posebnu nagradu za izvanredno postignuće dobio je legendarni talijanski modni dizajner Giorgio Armani. Uručile su mu je njegove dugogodišnje klijentice Julia Roberts i Cate Blanchett.

Filmske dive na dodjelu su stigle u Armanijevim kreacijama i obje su odabrale modele iz njegove couture kolekcije za jesen/zimu 2019. godine.

Za razliku od Cate, koja je nosila dugačku haljinu ukrašenu tilom i bisernim perlicama, Julia je posegnula za kombinezonom.

Ovakav tip događanja uglavnom percipiramo kao savršenu prigodu za pokazivanje raskošnih večernjih toaleta, ali odličan dojam može se postići i odabirom hlača ili, kao u ovom slučaju, kombinezona.

Što vam se više sviđa, Julijin kombinezon ili haljina Cate Blanchett?

glasova:

Julijin crni kombinezon od baršuna vrlo jednostavnog i laskavog kroja posut je malenim kristalima koji zahvaljujući refleksiji svjetla postaju pravi blještavi mamac za poglede.

U galeriji pogledajte kakve su odjevne kombinacije druge poznate žene odabrale za ovu dodjelu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju