Julia Roberts blistala je na ovogodišnjoj djeli Critic’s Choice Awardsa u Santa Monici u Kaliforniji, gdje je bila nominirana za najbolju glavnu televizijsku glumicu za seriju Homecoming.

Galerija Julia Roberts i haljine na Critics Choice Awardsu 2019. - 2 Julia Roberts i haljine na Critics Choice Awardsu 2019. - 1 Julia Roberts i haljine na Critics Choice Awardsu 2019. - 8 +6 Julia Roberts i haljine na Critics Choice Awardsu 2019. - 9

Za ovu prigodu odabrala je svečani kombinezon brenda Louis Vuitton sastavljen od bijelih hlača i crnog topa bez rukava te predimenziniranim šlepom koji je podsjećao na haljinu.

Iako za crvene tepihe često bira glamurozne večernje haljine, američka glumica i nije prevelika ljubiteljica takvih odjevnih komada. Ne čudi stoga što se najbolje osjeća u udobnim kombinacijama poput kombinezona.

Crno-bijelu kreaciju sparila je sa štiklama istog brenda, a cijelo izdanje podigla s nešto decetnog nakita luksuznog brenda Messika.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte koje su sve dame plijenile pažnju svojim izdanjima na Critic’s Choice Awards.

Julia Roberts i haljine na Critics Choice Awardsu 2019. - 1 Julia Roberts u svečanom kombinezonu Louisa Vuittona (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju