Julia Roberts i George Clooney promoviraju svoj novi zajednički film "Karta za raj", primamljivu romantičnu komediju čija se radnja odvija na egzotičnom Baliju. Julia i George glume rastavljeni bračni par koji želi spriječiti svoju kćer da se uda za muškarca kojeg je tek nedavno upoznala.

Galerija Julia Roberts u bež odijelu Gucci Adidas - 3 Julia Roberts u bež odijelu Gucci Adidas - 1 Julia Roberts u bež odijelu Gucci Adidas - 2 +5 Julia Roberts izgledala je vrlo šik u bež odijelu Gucci Adidas

I njihova priča slično je započela, pa su spremni na sve kako bi kćer odgovorili od udaje. Odmor na jednom od najljepših mjesta na svijetu Roberts i Clooney provode u svađi, no stalne trzavice indiciraju i kemiju koja, čini se, i dalje postoji među njima.

Julia Roberts u bež odijelu Gucci Adidas - 4 Julia Roberts izgledala je vrlo šik u bež odijelu Gucci Adidas (Foto: Profimedia)

Film "Karta za raj", romantičnu komediju o drugoj prilici za ljubav, Julia Roberts i George Clooney promovirali su i u showu Jimmy Kimmel Live, a na snimanje u Hollywoodu došli su ruku pod ruku i sa širokim osmijesima. Glumački par koji veže i veliko prijateljstvo bio je stilski usklađen, Clooney u sjajnom sivom odijelu ispod kojeg je nosio crnu košulju, a Julia je također nosila odijelo. Oskarovka je izgledala vrlo šik u bež odijelu Gucci Adidas, čiji je dizajn spoj glamura i sportskog stila.

Sako je ukrašen logom sportskog brenda Adidas i luksuzne talijanske modne kuće Gucci te na rukavima ima tri crte, zaštitni znak Adidasa. Rukavi su na krajevima ukrašeni efektnim krznenim dodatkom. Ispod sakoa s dvorednim kopčanjem Julia je nosila bijelu košulju i tanku crnu kravatu. Hlače na crtu također su spoj elegancije i sportskog stila, širih nogavica i pojačanog ruba te s tri uspravne crte sa strane.

Julia Roberts: Lažna maksi haljina koja uz najženstveniji model štikli izgleda mrak Julia Roberts u maksi haljini modne kuće Burberry na gala događanju Albie Awards - 4 Julia Roberts u maksi haljini modne kuće Burberry na gala događanju Albie Awards - 5 Julia Roberts u maksi haljini modne kuće Burberry na gala događanju Albie Awards - 6 +2 Julia Roberts u maksi haljini modne kuće Burberry na gala događanju Albie Awards - 3

Uz ovakvo efektno odijelo najbolje pristaju jednostavne cipele, a Julia se odlučila za lakirane crne salonke, model cipela koji je sinonim za ženstvenost i profinjenost. Stajling za gostovanje u showu Jimmyja Kimmela Julia Roberts nadopunila je avijatičarskim sunčanim naočalama i crnim lakom na noktima.

Julia Roberts u bež odijelu Gucci Adidas - 2 Julia Roberts i George Clooney dolaze na snimanje showa 'Jimmy Kimmel Live' (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju