George Clooney dobitnik je ovogodišnje prestižne počasti Centra Kennedy koja se dodjeljuju osobama u izvedbenim umjetnostima za njihov životni doprinos američkoj kulturi.

Galerija Julia Roberts Julia Roberts u haljini ukrašenoj fotografijama Georgea Clooneya Julia Roberts u haljini ukrašenoj fotografijama Georgea Clooneya - 2 +2 Haljina ukrašena fotografijama Georgea Clooneya

Glumica Julia Roberts podršku svom prijatelju odala je tako što je na dodjelu nagrada koja se održala u Washingtonu stigla u haljini prekrivenoj njegovim fotografijama.

Glumica je nosila raskošnu, po mjeri rađenu, crnu haljinu Jeremyja Scotta za Moschino čiji je gornji dio pratio liniju tijela, dok je donji dio činila suknja A-kroja.

Julia Roberts u haljini ukrašenoj fotografijama Georgea Clooneya Julia Roberts u haljini ukrašenoj fotografijama Georgea Clooneya (Foto: Profimedia)

Haljinu su posebnom, pa i unikatnom, učinile već spomenute fotografije glumca koje su imale iscrtane rubove u obliku okvira za slike. Fotografije su činili njegovi portreti s crvenih tepiha i iz nekih filmova i serija u kojima je glumio.

Haljina ukrašena fotografijama Georgea Clooneya Haljina ukrašena fotografijama Georgea Clooneya (Foto: Profimedia)

Glumica je preko haljine nosila kratko rezanu crnu jaknu, a kosu je nosila raspuštenu, oblikovanu u blage valove.

Baš posebna! Spoj kultnih izdanja Julije Roberts u efektnoj novoj kombinaciji Julia Roberts na dodjeli Zlatnih globusa 1990. godine Julia Roberts u prugastom kostimu na Zlatnim globusima 1991. godine Julia Roberts na gala večeri organizacije SeriousFun +2 Julia Roberts u kombinaciji Thoma Brownea

Inače, Roberts i Clooneyja osim prijateljstva vežu i brojni zajednički projekti, a posljednji film u kojem su se zajedno pojavili bila je romantična komedija "Karta za raj".

Julia Roberts i George Clooney na premijeri filma Karta za raj Julia Roberts i George Clooney na premijeri filma Karta za raj (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju