George i Amal Clooney bili su domaćini gala večeri u organizaciji humanitarne zaklade Clooney Foundation for Justice. Riječ je o prvim nagradama Albie Awards kojima se odaje priznanje pojedincima koji kao hrabri branitelji pravde i vlastitu sigurnost dovode u rizik.

Galerija Julia Roberts u maksi haljini modne kuće Burberry na gala događanju Albie Awards - 4 Julia Roberts u maksi haljini modne kuće Burberry na gala događanju Albie Awards - 5 Julia Roberts u maksi haljini modne kuće Burberry na gala događanju Albie Awards - 6 +2 Uz maksi suknju Julia Roberts nosi kožnate crne salonke

Nagrade Albie Awards ime su dobile po sucu Albiju Sachsu, koji je stekao velike poštovanje svojom herojskom predanošću ukidanju apartheida u Južnoj Africi. Svečano događanje nije propustila ni glumica Julia Roberts koja je došla podržati svog dobrog prijatelja i kolegu Georgea Clooneyja i njegovu suprugu Amal.

Julia Roberts u maksi haljini modne kuće Burberry na gala događanju Albie Awards - 1 Julia Roberts nosi košulju i maksi suknju s potpisom modne kuće Burberry (Foto: AFP)

Na crveni tepih Javne knjižnice u New Yorku Julia je došla u sofisticiranoj odjevnoj kombinaciji koja osvaja svojom efektnom jednostavnošću. Odabrala je komplet britanske modne kuće Burberry sačinjen od crne košulje s blok uzorkom u narančastoj i bijeloj boji te crne maksi suknje ravnog kroja. Na prvi pogled čini se kao da glumica nosi maksi haljinu, no kada se pogleda malo bolje jasno je da je riječ o košulji i suknji.

Julia Roberts: Efektne gležnjače koje bi popravile i najdosadniju kombinaciju Julia Roberts Julia Roberts Julia Roberts +0 Efektne gležnjače Julije Roberts

Suknja sa stražnje strane ima raspor koji kreaciji daje dozu ženstvenosti, ali i olakšava hodanje. Zgodan detalj na tom komadu su i džepovi koji suknjama i haljinama daju dozu šik stila, ali su i praktični.

Julia Roberts na snimanju filma Leave the World Behind - 5 Julia Roberts: Kupaći kostim i kratke hlačice koje se mogu vidjeti i na hrvatskim plažama

Preko košulje Julia je nosila crni sako također s blok uzorkom u kombinaciji ružičaste i crvene boje. Klasične crne kožnate salonke bile su nepogrešiv izbor i u ovoj kombinaciji, kao i elegantne svjetlucave naušnice.

Julia Roberts u maksi haljini modne kuće Burberry na gala događanju Albie Awards - 6 Julia Roberts nosi košulju i maksi suknju s potpisom modne kuće Burberry (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju