Julia Roberts rijetko kad pojavljuje se u javnosti, a kada to i čini obično je riječ o obavljanju neke svakodnevne aktivnosti sa svojom djecom.

Galerija Julia Roberts - 2 Julia Roberts - 3 Julia Roberts - 4 +4 Adidas trenirke iznimno su popularne i u Hrvatskoj
Ponosna majka 13-godišnjih blizanaca Hazel i Phinnaeusa, te dvije godine mlađeg Henryja uživa u provođenju svog slobodnog vremena sa svojom djecom.

Ne čudi stoga što je snimljena ispred šoping centra Cross Creek u Malibuu, upravo sa starijim sinom nakon kupovine sportske odjeće. Julia Roberts - 1 Adidas trenirke iznimno su popularne i u Hrvatskoj (Foto: Adidas)

Pedeset godina stara ljepotica koja se proslavila ulogom Vivienne u filmu Zgodna žena i sam je bila odjevena u vrlo ležernu kombinaciju.

Crvenu trenirku brenda Adidas koji je iznimno popularan i u Hrvatskoj, sparila je s bijelim T-shirtom te bijelo-crvenom vestom, a kombinaciju zaokružila tenisicama te predimenzioniranim sunčanim naočalama.

Zavirili smo u internetsku ponudu Sport Visiona i pronašli nekoliko modela Adidasovih trenirki po uzoru na zgodnu ženu na popustu od 20 posto. Julia Roberts - 4 Zgodna žena u trenirci brenda Adidas (Foto: X17agency.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju