Juliana Awada supruga je argentinskog predsjednik Mauricia Macria. Osim po tome, ova 43-godišnjakinja poznata je po svom modnom ukusu i stilu koji se čak uspoređuje s onim slavne Jackie Kennedy. U članku provjerite zašto je ona definitivno najveća modna konkurencija Melaniji Trump i Brigitte Macron

Prva dama Argentine Juliana Awada slovi za jednu od najbolje odjevenih predsjedničkih supruga, što je 2016. godine potvrdio i prestižni Vogue kada ju je uvrstio i na svoj popis najbolje odjevenih žena na svijetu.

Slavni Vogue 2016. godine proglasio je Julianu Awadu jednom od najbolje odjevenih žena na svijetu

Ova prekrasna Argentinka libanonskog i sirijskog porijekla što god da odjene izgleda fenomenalno. Stvarno je jedna od rijetkih koja s takvom elegantnom lakoćom nosi svaki komad odjeće.

Awadin stil mogli bismo opisati kao savršenu ravnotežu između jednostavnosti, ženstvenosti i ležernosti. Uvijek je vrlo prirodno našminkana te najčešće nosi tri frizure – raspuštenu kosu, konjski rep ili nisku punđu. Vidljivo je kako se pridržava poznate uzrečice "manje je više".

Zanimljvo je kako je od malih nogu modno osviještena. Tako je u potrazi za novim modnim kolekcijama s majkom znala putovati u Pariz, London i New York. Također, otac joj je pokrenuo tekstilnu tvrtku u kojoj je i ona sama radila nakon što se vratila sa studija u Oxfordu.

Zavirite u našu galeriju i uvjerite se sami zašto se Julianu Awadu smatra jednom od najbolje odjevenih žena na svijetu.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju