Izdanje koje je Katie Holmes izabrala za festival Global Citizens Festival održan u New Yorku pohvalili su mnogi uz komentare da ju je taj ''look'' jako pomladio.

Galerija Katie Holmes u izdanju koje ju je pomladilo za 10 godina - 5 Katie Holmes u izdanju koje ju je pomladilo za 10 godina - 6 Katie Holmes u izdanju koje ju je pomladilo za 10 godina - 1 +3 Haljinu modne kuće Chloe Katie Holmes kombinirala je uz niske sandale  

Za sudjelovanje na njujorškom događanju Global Citizen Festival koje se bori protiv siromaštva, Katie Holmes izabrala je mladenačku haljinu u boho stilu modne kuće Chloe. Lagana haljina ima donji dio u vibrantnoj plavoj boji, dok je gornji dio u krem nijansi ukrašen lijepim vezom.

Zgodna glumica stajling je nadopunila sa smeđim sandalama u stilu niskih rimljanki, plavom minijaturnom torbicom te tankim, decentnim nakitom.

Katie Holmes u savršenoj haljini za jesen - 3 Katie Holmes: Savršena haljina za jesen koja laska figuri, a nigdje ne steže

Katie Holmes u divnoj haljini talijanskog brenda Missoni - 4 Ni 'š' od šlampavice: Divna haljina za najbolje modno izdanje Katie Holmes do sada

Sve pohvale zaslužuju i make-up artistica Genevieve Herr i frizerski stručnjak DJ Quintero, zaslužni za Kateinu šminku i frizuru. Svježi make-up u blagim ružičastim tonovima i duga blago valovita kosa učinili su da 40-godišnja glumica izgleda 10 godina mlađe.

Katie Holmes u izdanju koje ju je pomladilo za 10 godina - 6 Katie Holmes nosi haljinu modne kuće Chloe (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju