Katie Holmes bila je gošća na humanitarnom događanju Life Ball koji se u subotu održao zadnji put nakon 26 godina. Za svečanost održanu u Beču glumica je odjenula divnu haljinu za koju mnogi kažu da je njezin najbolji modni odabir do sada.

Galerija Katie Holmes u divnoj haljini talijanskog brenda Missoni - 4 Katie Holmes u divnoj haljini talijanskog brenda Missoni - 2 Katie Holmes u divnoj haljini talijanskog brenda Missoni - 3 +1 Katie Holmes održala je govor na humanitarnom događanju Life Ball  

Po mišljenju mnogih, Katie Holmes nikada nije izgledala bolje nego na humanitarnoj večeri održanoj u subotu na kojoj su se prikupljala sredstva za istraživanje HIV-a i AIDS-a.

Katie Holmes odjenula je divnu haljinu brenda Missoni za koju mnogi kažu da je njezin najbolji modni odabir do sada

Glumica, koju su svojevremeno zbog njezinog (vrlo) opuštenog modnog stila prozvali omiljenom holivudskom šlampavicom, izgledala je zaista besprijekorno u haljini talijanske modne kuće Missoni, kroja koji vrlo lijepo laska ženskom tijelu. Kreacija je u gornjem dijelu krojena u obliku topa bez naramenica, dok se od struka širi stvarajući predivni volumen i lepršavost.

Je li ovo zaista najbolje modno izdanje Katie Holmes do sada?

glasova:

Pažnju plijeni i svjetlucavi materijal od kojeg je haljina izrađena – gornji dio u nježnoj ljubičastoj boji, a donji u ljubičastim, plavim, zelenim i srebrnim nijansama.

Dio haljine Katie Holmes izrađen je pomoću 3D printera Katie Holmes: 3D haljina koju je zasjenio dečko lijepe glumice

Katie Holmes u hlačama zbog kojih zaboravljamo i na omiljene skinny modele - 4 Katie Holmes: Hlače zbog kojih zaboravljamo i na omiljene skinny modele

Šik toaletu 40-godišnja glumica upotpunila je s decentnim zlatnim ogrlicama i tankom narukvicom. Stajlingu su savršeno pasali i frizura, potpuno ravna kosa dužine malo do ispod ramena, prirodan make-up s izraženijim očima te ženstveni crveni lak za nokte.

Katie Holmes u divnoj haljini talijanskog brenda Missoni - 1 Katie Holmes blistala je u svjetlucavoj kreaciji modne kuće Missoni (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju