Od jednostavnih balerinki do klompi inspiriranih sedamdesetima – cipele često postanu središnji dio kombinacije oko kojeg gradimo ostatak outfita. Blogerica Ana Karadžole poigrala se raznim modelima cipela i pokazala kako uz njih kombinirati trendi komade te tako uploviti u različite stilove.

Galerija Balerinke, Planet obuća, 166 kn Balerinke, Planet obuća, 166 kn Boho klompe, Planet obuća, 219 kn +14 Natikače, Planet obuća, 114 kn 1. POSLOVNO ELEGANTNA

Zlatne balerinke idealan su komad za moderne poslovne žene koje žele spojiti udobnost s elegancijom. Ana ih je kombinirala uz zaigrane hlače u nježnoj boji breskve, sakoom u istom tonu i laganim bijelim topom. Kombinaciju je upotpunila bijelom torbicom preko ramena sa zlatnim detaljima i tako je uskladila s balerinkama.

Balerinke, Planet obuća, 166 kn Balerinke, Planet obuća, 166 kn Foto: Sandro Sklepić

2. KOMBINACIJA KOJA JE ISPALA IZ LUDIH SEDAMDESETIH

Uz ove boho klompe lako se postiže stil sedamdesetih koji je Ana prigrlila i ostatkom kombinacije. Maslinastozelenu majicu i bijelu suknju visokog struka s gumbima uz drvene klompe s cvijetnim detaljima nosila bi i Jackie Burkhart iz popularne serije Lude sedamdesete.

Boho klompe, Planet obuća, 219 kn Boho klompe, Planet obuća, 219 kn Foto: Sandro Sklepić

3. ELEGANCIJA IZVAN OKVIRA

Ana je ovim stajlingom pokazala kako se majica s natpisom može kombinirati uz elegantne svilene hlače i natikače s biserima iz kolekcije Indira Star. Ova kombinacija idealna je za proljeće zbog svojih živih boja, a uz natikače neće vam je biti teško prošetati po gradu.

Natikače, Planet obuća, 114 kn Natikače, Planet obuća, 114 kn Foto: Sandro Sklepić

4. URBANA KOMBINACIJA SA BISERIMA

Kraljevskoplave sandale s biserima Ana je dodatno naglasila trapericama s istima, a njihovu plavu boju dodatno je naglasila žutom majicom preko koje je stavila crni čipkasti top. Ova dnevna kombinacija lako se može prošetati i noću.

Plave sandale, Planet obuća, 219 kn Plave sandale, Planet obuća, 219 kn Foto: Sandro Sklepić

5. CRVENO-CRNA KOMBINACIJA ZA VEČERNJE IZLASKE

Ova vatrenocrveno-crna kombinacija inspirirana je sandalama koje odišu španjolskim stilom. Crveni kombinezon Ana je upotpunila crnim kimonom i pismo-torbicom.

Sandale, Planet obuća, 219 kn Sandale, Planet obuća, 219 kn Foto: Sandro Sklepić

U 3 KORAKA DO PROLJETNIH SANDALA

Svih pet pari cipela koje je blogerica Ana Karadžole kombinirala možete osvojiti u natječaju Planet obuće koji će se odvijati na službenoj Facebook stranici portala Zadovoljna.hr. Pronađite objavu u kojoj se nalazi ovih pet kominacija, ostavite komentar ispod posta i naznačite koji je broj vaš favorit te postanite fan Facebook stranice Zadovoljna.hr. Više o pravilima pročitajte ovdje.
 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju