Više se ni ne sjećate kada ste kupili četkicu za zube s kojom ste jutros oprali zube? Možda je krajnje vrijeme da je zamijenite jer se, u najboljem slučaju, preporučuje mijenjanje četkice svaka tri mjeseca.

 

Što znači u najboljem slučaju?

Znači da u protekla tri mjeseca:

1. niste bili prehlađeni niti ste imali infekciju

2. četkicu ste održavali po pravilima - nakon svakog pranja zubi temeljito ste je isprali i posušili te ste je pospremili u ormarić, daleko od wc školjke

3. pri svakom putovanju ste je pažljivo zaštitili

Ako je vrijeme za novu četkicu - skoknite do dm-a. Možda je pravo vrijeme da u njegu zubi uvedete električnu četkicu za zube kao što su Dontodent i Oral B električne četkice.

Naime, pri istovremenoj kupnji tri ili više proizvoda za dentalnu njegu, ostvarit ćete 30 posto popusta, a dm će vam pokloniti savjetnik za dentalnu njegu i Dontodent nenavošteni konac za zube + čačkalica 2 u 1 za praktičnu i profesionalnu njegu zubi.

Do kraja rujna pri istovremenoj kupnji tri ili više proizvoda za njegu zubi u dm-u ostvarite 30 posto popusta na odabrane proizvode.

Još više detalja o popustima i pogodnostima koje je dm u rujnu pripremio za vas potražite na internetskoj stranici www.dm.hr te na Facebooku i Instagramu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju