Crvenu boju najčešće vežemo za ljubav, romantiku i strast, a posebice aktualna postaje u mjesecu veljači kada obilježavamo Dan zaljubljenih. Dovoljan je jedan detalj poput ruža, torbice ili veste kojim možemo dati simboličnu podršku ljubavi, ali i pozvati na izvlačenje iz zimskog sivila. Uspjelo je to mladoj Osječanki koja se odabranim crvenim detaljem izdvojila od ostalih sugrađanki

Omiljena boja kojom se dizajneri uvijek iznova vraćaju u svojim kolekcijama opojna je crvena. Nijanse ove boje od koraljne pa do boje burgundca vodeće su bile u prošlogodišnjim ljetnim i jesenskim trendovima, dok bezvremenskom ostaje žarko crvena.

No crvenu ipak najviše slavimo u mjesecu veljači, obilježavajući ljubav sitnicom u obliku poklona, pažnje ili pak simboličnim modnim detaljem. Primjer kako takav može biti upečatljiv, ali unutar granica diskretnog, u dnevom stajlingu pokazala je lijepa brineta iz Osijeka.

Hlače dužine do gležnja opojne crvene boje razbudile su odličnu joj saveznicu crnu prisutnu na gležnjačama i vesti. Sklad tonova Osječanka je nastavila maslinastozelenim kaputom i šalom sive nijanse.

I druge street style inspiracije s crvenim detaljem izdvojili smo u fotogaleriji: 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju