Kafić Finjak ove je godine kreirao pomalo nesvakidašnji adventski ugođaj. Kao što je već i sam kafić prožet starozagrebačkim štihom i u ovo predblagdansko vrijeme, povezana je priča kultnog kafića s božićnim duhom staroga Zagreba

Galerija Božićni ambijent u zagrebačkom kafiću Finjak Božićni ambijent u zagrebačkom kafiću Finjak - 3 Božićni ambijent u zagrebačkom kafiću Finjak - 6 +4 Božićni ambijent u zagrebačkom kafiću Finjak Osim što će stalne goste prisjetiti na nekadašnja vremena, mnogobrojni turisti imat će priliku osjetiti istinski čar Zagreba.

Zamisao je bila povezati unutrašnji prostor s vanjskim kako bi se kroz cijeli kompleks, terase starog i novog Finjaka, osjećao adventski ugođaj.

Fluidnost među dijelovima kafića ostvarena je izradom ulaznog dijela i drvene ograde koja prividno stvara doživljaj privatne stambene kuće. Cijela postava, ukrasi i detalji ručno su oslikani i izrađeni, čime se odstupilo od komercijalnog prikaza božićne atmosfere, te se dodavanjem antiknih igračaka koje su krasile stare domove unio kućni ugođaj i najmlađim posjetiteljima.

Osim uređenjem, posebna ponuda kuhanog vina pripremljenog po najfinijoj recepturi u gradu, oduševit će i najveće obožavatelje tog božićnog specijaliteta.

Božićni ambijent u zagrebačkom kafiću Finjak - 6 Božićni ambijent u zagrebačkom kafiću Finjak Foto: PR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju