Kaftan studio predstavlja svoj novi IT komad za kojim već vlada prava pomama među modno osviještenim damama te lista čekanja.

Galerija Jakne brenda Kaftan studio bit će hit u nadolazećoj sezoni jesen/zima - 5 Jakne brenda Kaftan studio bit će hit u nadolazećoj sezoni jesen/zima - 3 Jakne brenda Kaftan studio bit će hit u nadolazećoj sezoni jesen/zima - 4 +2 Jakne brenda Kaftan studio bit će hit u nadolazećoj sezoni jesen/zima

Nove jakne Kaftan studija fantastična su fuzija couturea i street stylea, odlično se kombiniraju uz traper, a veoma se lako mogu prilagoditi i za svečanije prilike. Materijal od kojeg se izrađuju radi se ručno u svim bojama i upravo je to razlog zbog kojeg su se mnoge ljubiteljice mode već upisale na listu čekanja za taj novi neodoljivi dizajnerski model s potpisom Kaftan studia.

Nove Kaftan studio jakne su fantastična fuzija 'couture-a' i 'streetstyla', odlično se kombiniraju uz traper, a veoma lako se mogu prilagoditi i za svečanije prilike

Poznato je da su velike modne kuće odavno iz upotrebe izbacile krzno jer se s pravom smatra neetičnim korištenje prirodnog krzna u suvremenom modnom dizajnu. Kaftan studio od svog je osnivanja fur-free-fashion design brend koji u svom radu nikada ne koristi krzno.

Novim modelom jakni koje svojim volumenom, teksturom i mekoćom neodoljivo podsjećaju na bunde, bosanskohercegovačke dizajnerice svim damama nude lepršavu alternativnu opciju za krzno i prihvaćanje fur-free-fashion koncepta.

Jakne brenda Kaftan studio bit će hit u nadolazećoj sezoni jesen/zima - 6 Jakne brenda Kaftan studio bit će hit u nadolazećoj sezoni jesen/zima (Foto: Edvin Kalic)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju