Mnogi članovi britanske kraljevske obitelji Božić tradicionalno provode s kraljicom Elizabetom II. na njezinom imanju Sandringham koje se nalazi u istoimenom engleskom selu u Norfolku.

Galerija Princ George Princ William i princ George u šetnji do crkve Neraspoloženi George uoči mise +1 Slatki George postao je pravi mali gospodin

Među njima su vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea. Catherine i William Božić su često znali slaviti daleko od očiju javnosti, u društvu vojvotkinjinih roditelja, ali ove godine odabrali su Sandringham.

Princ William i princ George u šetnji do crkve Princ William i princ George u šetnji do crkve (Foto: Afp)

U tradicionalnoj šetnji do crkve sv. Marije Magdalene u kojoj kraljevska obitelj prisustvuje božićnoj misi, prvi put su im se pridružila njihova starija djeca.

Slatki George postao je pravi mali gospodin Slatki George postao je pravi mali gospodin (Foto: Profimedia)

Princ George i princeza Charlotte pratili su mamu i tatu do crkve, a njihov 1-godišnji brat Louis očekivano je ostao kod kuće.

Princ George - 1 Princ George: Talent medenog kraljevića na kojem bi mu pozavidjele i mnoge hrvatske domaćice

Princeza Charlotte Princeza Charlotte: Potez nestašne slatkice kojem će stric Harry zapljeskati

I dok su četverogodišnjoj Charlotte razdragani građani koji su ih došli pozdraviti uspjeli izmamiti osmijeh na lice, šestogodišnji George bio je malo neraspoložen.

Princeza Charlotte uoči mise Princeza Charlotte uoči mise (Foto: Profimedia)

S obzirom na to da je božićna jutra do sad provodio mirno, gužva ispred crkve nimalo ga nije impresionirala. Međutim, svoj važan radni zadatak odradio je profesionalno, kako i priliči jednom prijestolonasljedniku.

Neraspoloženi George uoči mise Neraspoloženi George uoči mise (Foto: Afp)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju