Mnogi članovi britanske kraljevske obitelji Božić tradicionalno provode s kraljicom Elizabetom II. na njezinom imanju Sandringham koje se nalazi u istoimenom engleskom selu u Norfolku.

Među njima su vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea. Catherine i William Božić su često znali slaviti daleko od očiju javnosti, u društvu vojvotkinjinih roditelja, ali ove godine odabrali su Sandringham.

U tradicionalnoj šetnji do crkve sv. Marije Magdalene u kojoj kraljevska obitelj prisustvuje božićnoj misi, prvi put su im se pridružila njihova starija djeca.

Princ George i princeza Charlotte pratili su mamu i tatu do crkve, a njihov 1-godišnji brat Louis očekivano je ostao kod kuće.

Slika nije dostupna Princ George: Talent medenog kraljevića na kojem bi mu pozavidjele i mnoge hrvatske domaćice

Princeza Charlotte Princeza Charlotte: Potez nestašne slatkice kojem će stric Harry zapljeskati

I dok su četverogodišnjoj Charlotte razdragani građani koji su ih došli pozdraviti uspjeli izmamiti osmijeh na lice, šestogodišnji George bio je malo neraspoložen.

S obzirom na to da je božićna jutra do sad provodio mirno, gužva ispred crkve nimalo ga nije impresionirala. Međutim, svoj važan radni zadatak odradio je profesionalno, kako i priliči jednom prijestolonasljedniku.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju