Mnogi članovi britanske kraljevske obitelji Božić tradicionalno provode s kraljicom Elizabetom II. na njezinom imanju Sandringham koje se nalazi u istoimenom engleskom selu u Norfolku.

Galerija

Među njima su vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea. Catherine i William Božić su često znali slaviti daleko od očiju javnosti, u društvu vojvotkinjinih roditelja, ali ove godine odabrali su Sandringham.

Princ William i princ George u šetnji do crkve
Princ William i princ George u šetnji do crkve (Foto: Afp)

U tradicionalnoj šetnji do crkve sv. Marije Magdalene u kojoj kraljevska obitelj prisustvuje božićnoj misi, prvi put su im se pridružila njihova starija djeca.

Slatki George postao je pravi mali gospodin
Slatki George postao je pravi mali gospodin (Foto: Profimedia)

Princ George i princeza Charlotte pratili su mamu i tatu do crkve, a njihov 1-godišnji brat Louis očekivano je ostao kod kuće.

I dok su četverogodišnjoj Charlotte razdragani građani koji su ih došli pozdraviti uspjeli izmamiti osmijeh na lice, šestogodišnji George bio je malo neraspoložen.

Princeza Charlotte uoči mise
Princeza Charlotte uoči mise (Foto: Profimedia)

S obzirom na to da je božićna jutra do sad provodio mirno, gužva ispred crkve nimalo ga nije impresionirala. Međutim, svoj važan radni zadatak odradio je profesionalno, kako i priliči jednom prijestolonasljedniku.

Neraspoloženi George uoči mise
Neraspoloženi George uoči mise (Foto: Afp)