Catherine Middleton i princ William imali su posebne navijače na regati King's Cup. Tijekom humanitarnog natjecanja bodrili su ih princ George i princeza Charlotte.

Galerija Princeza Charlotte Mama Catherine prasnula je u smijeh kada je vidjela što je Charlotte napravila Princ George u mornarskom izdanju +0 George i Charlotte na regati

Preslatki šestogodišnjak oduševio je prisutne svojim mornarskim stajlingom. Odjeven u prugastu majicu i s kapetanskom kapom na glavi, pažljivo je u društvu bake Carole i djeda Michaela pratio regatu.

Malena Charlotte osvojila je simpatije okupljenih nakon utrke. Naime, u jednom trenutku našla se pred objektivima i kamerama novinara. Majka i baka nagovarale su četverogodišnju djevojčicu da im mahne, ali nestašna princeza umjesto toga im je isplazila jezik.

Catherine Middleton Usudila se! Catherine Middleton opet u "zabranjenim" hlačama kakve nije nosila 10 godina

Očekivano, nije nedostajalo smijeha u trenutku kada je Catherine primijetila što je Charlotte zapravo učinila.

Simpatični potez male slatkice sigurno je oduševio njezina strica Harryja. Upravo je on sad već davne 1987. godine nasmijavao novinare plazeći im jezik iz automobila prije nego što ga je mama Diana brzinski maknula dalje od prozora.

Snimka malenog princa tada je razdragala svijet, baš kao što to danas rade fotografije i videosnimke nestašne Charlotte. Sigurno su doprle i do ponosnog i jednako razigranog strica Harryja, kojeg će potez nećakinje oduševiti.

Mama Catherine prasnula je u smijeh kada je vidjela što je Charlotte napravila Mama Catherine prasnula je u smijeh kada je vidjela što je Charlotte napravila (Foto: Getty Images)

POGLEDAJTE I PORTRETE PRINCEZE CHARLOTTE NASTALE POVODOM 4. ROĐENDANA:

Princeza Charlotte: Nove fotografije slatke kraljevne za četvrti rođendan Princeza Charlotte slavi četvrti rođendan - 3 Princeza Charlotte slavi četvrti rođendan - 2 Princeza Charlotte slavi četvrti rođendan - 1 +8 Princeza Charlotte slavi četvrti rođendan - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju