Glumac Slavko Sobin i njegova plesna partnerica Gabriela Pilić odnijeli su pobjedu u Plesu sa zvijezdama.

Galerija Slavko Sobin i Gabriela Pilić - 1 Slavko Sobin i Gabriela Pilić - 7 Slavko Sobin i Gabriela Pilić - 5 +6 Slavko Sobin i Gabriela Pilić pobjednici su Plesa sa zvijezdama

Nakon 12 tjedana nastupa i službeno su proglašeni kraljevima plesnog podija, a u finalnoj emisiji oduševili su free styleom, vatrenim paso dobleom i bajkovitim valcerom.

Posljednjih nekoliko mjeseci Slavko Sobin nije propuštao priliku da naglasi koliko se dobar i kvalitetan odnos razvio između njega i njegove plesne partnerice.

Ja ću ovaj show pamtiti po njoj, imam ju za cijeli život, meni ne treba više, poručio je Slavko i nakon pobjede, a prije finalne emisije Gabrieli je posvetio emotivan status na Instagramu.

Pročitajte ga u nastavku:

Oprez! Nenormalna doza patetike stiže.

Ne znam jesmo li očekivali ovo finale, ne znam mislimo li da možemo pobijedit večeras, ne znam hoće li mi danas ispast iz ruku kad pokušamo izvest onu lastavicu u bečkom i ne znam jel išta od toga bitno zato što znam da sam od prvog trenutka uživao plesat s njom i da samo to želim i večeras.

Znam da mi taj osjećaj ništa ne može pokvariti i gledajući kakav sam ušao u ovaj show, znam da sam s njom već pobijedio sebe.

Slavko Sobin i Gabriela Pilić - 1 Slavko Sobin i Gabriela Pilić - 1 (Foto: Nova TV)

Izgleda ko boginja zato što JE boginja. Iznutra. Ili božica. Nikako da naučim, a ne da mi se prekidat tok ili tijek misli da sad to guglam.

Uglavnom, hvala ovom oličenju talenta, podrške, discipline, topline, prijateljstva, ženstvenosti, strpljenja, snage, svega. Svega. Ti si takva carica i čast mi je što ću još jedan dan dijelit podij s tobom i još veća čast što te u godinama što dolaze mogu zvat svojom prijateljicom.

Idemo danas živit naš ples, napisao je Slavko uoči emisije i svojom iskrenošću oduševio pratitelje na društvenoj mreži.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oprez! Nenormalna doza patetike stiže. Ne znam jesmo li očekivali ovo finale, ne znam mislimo li da možemo pobjedit večeras, ne znam hoće li mi danas ispast iz ruku kad pokušamo izvest onu lastavicu u bečkom i ne znam jel išta od toga bitno zato što znam da sam od prvog trenutka uživao plesat s njom i da samo to želim i večeras. Znam da mi taj osjećaj ništa ne može pokvariti i gledajući kakav sam ušao u ovaj show znam da sam s njom već pobjedio sebe. Izgleda ko boginja zato što JE boginja. Iznutra. Ili božica. Nikako da naučim, a ne da mi se prekidat tok ili tijek misli da sad to guglam. Uglavnom, hvala ovom oličenju talenta, podrške, discipline, topline, prijateljstva, ženstvenosti, strpljenja, snage, svega. Svega. Ti si takva carica i čast mi je što ću još jedan dan dijelit podij s tobom i još veća čast što te u godinama što dolaze mogu zvat svojom prijateljicom. Idemo danas živit naš ples. @gabriela.pilic #TheQueen

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju