Nježna, graciozna, elegantna i posebna – boja lavande zaista ima neodoljivu čar zbog koje i je jedna od najpopularnijih boja u 2018. godini. Njena ljepota prepoznata je i u trendovima za vjenčanja, a mi vam donosimo ideje kako da ovu prekrasnu boju uklopite u vlastito vjenčanje.

Galerija Ideje kako boju lavande uklopiti u vjenčanje - 10 Ideje kako boju lavande uklopiti u vjenčanje - 4 Ideje kako boju lavande uklopiti u vjenčanje - 1 +6 Vjenčanica u najnježnijoj nijansi boje lavande izgledat će posebno romantično i bajkovito  

Boja lavande, nježnija nijansa ljubičaste, sinonim je za uglađenost, gracioznost, eleganciju i - nešto posebno. Ovu boju posebne čari sve više mladenaca bira za svoja vjenčanja, bilo u kombinaciji s drugim bojama ili kao jedinu, glavnu boju.

Nježna, graciozna, elegantna i posebna – boja lavande zaista ima neodoljivu čar zbog koje i je jedna od najpopularnijih boja u 2018. godini



Ugodna oku, boja lavande može se predivno uklopiti u ambijent, a posebno profinjeno izgledat će i u jednostavnoj kombinaciji s bijelom, primjerice u obliku mašni za stolce ili ubrusa uz bijeli stolnjak. Naravno, za dekoracije uvijek možete koristiti i grančice lavande, suptilan ukras iz prirode uvijek dobrodošao u dekoracijama za razne prigode.

Ideje kako boju lavande uklopiti u vjenčanje - 7 Jastučić za prstenje može biti u boji lavande (Foto: Getty Images)

Žele li odmak od tradicionalnog, mladenke mogu izabrati i vjenčanicu u najnježnijoj nijansi boje lavande koja može izgledati naročito romantično i bajkovito.

U našoj fotogaleriji potražite inspiraciju kako boju lavande uklopiti u vjenčanje.

Ideje kako boju lavande uklopiti u vjenčanje - 2 Vjenčanica u najnježnijoj nijansi boje lavande izgledat će posebno romantično i bajkovito (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju