Odmah nakon što su Meghan Markle i princ Harry objavili da čekaju drugo dijete, počela su nagađanja o tome kako će se beba zvati. Na kladionicama su vodstvo brzo preuzela dva imena koja također počinju sa slovom A, kao i ime njihova sina Archiej,a koji će uskoro dobiti brata ili sestru.

Vijest o trudnoći Meghan Markle i princ Harry obznanili su crno-bijelom fotografijom na kojoj princ sjedi na travi i miluje Meghaninu glavu koja mu leži u krilu s rukom na trbuščiću.

Imena Alfie za dečka i Alexandra za djevojčicu trenutno vode na kladionici

Možemo potvrditi da će Archie postati stariji brat. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa presretni su zbog dolaska drugog djeteta, rekao je glasnogovornik para.

Slika nije dostupna Stiže prinova: Princ Harry i Meghan očekuju drugo dijete

Mnogi su istog trena počeli nagađati koje ime bi prinova mogla dobiti, a prema podacima kladionice Ladbrokes, za sada vode Alfie za dečka i Alexandra za djevojčicu. Visoko među favoritima su i Charles/Charlie te Florence, Arabella, Freddie, Grace, Elizabeth, Alice i Philip.

Archie je moderna verzija tradicionalnog imena pa ne čudi da ime Charles/Charlie također stoji jako dobro na kladionici, kazali su iz Ladbrokesa. Drugo dijete Meghan Markle i princa Harryja bit će deseto ili jedanaesto praunuče kraljice Elizabete i vojvode od Edinburgha, a to ovisi o tome hoće li Zara Tindall, koja također očekuje dijete ove godine, roditi prije ili poslije Meghan.

Slika nije dostupna Bolna ispovijest Meghan Markle: "Znala sam da dok prvo dijete držim u naručju, gubim drugo"

Vojvotkinja od Sussexa naišla je na brojne pohvale nakon što je nedavno iskreno progovorila o spontanom pobačaju koji je imala lani. Kako je napisala u kolumni za New York Times, srce joj je bilo slomljeno na tisuću komadića zbog gubitka, ali željela je pomoći u rušenju stigme koja prati spontani pobačaj.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju