Ormar vam je u neredu, prenatrpan i baš vam ta zbrkanost bode oči? Niste jedini! Postoji li netko tko se barem jednom nije požalio da mu je ormar prenatrpan? Otkrivamo briljantan potez s kojim će vam u ormar stati i dvostruko više odjeće

Ormari prenatrpani odjećom mnogima su svakodnevica za koju ne vide rješenje jer kupiti veći ormar većini nije opcija, što zbog nedostatka novaca, što zbog nedostatka prostora u sobi. No problem zatrpanog ormara možete riješiti pomoću super jednostavnog trika koji će vas koštati samo – nekoliko limenki pića.

Tanje vješalice i par limenki pića sve je što vam treba kako bi vam u ormar stalo i dvaput više odjeće

Što vam treba?
Tanje vješalice (kako bi same vješalice zauzimale što manje prostora) i dio od poklopca limenke koji potegnete kada otvarate limenku (kukica).

Što napraviti?
Kukicu od poklopca limenke provucite kroz 'glavu' jedne vješalice. Na kukicu zakačite drugu vješalicu tako da ta vješalica visi malo niže od prve vješalice – i dobili ste dvostruku vješalicu! Ako želite, možete dodati još jednu kukicu i vješalicu.

Objesite odjeću na vješalice, stavite ih u ormar i odmah ćete primijetiti da u ormaru imate puno, ako ne i dvaput više prostora.

Naravno, u ormaru možete stvoriti dosta novog prostora i ako iz njega izbacite odjeću koju sigurno više nikada nećete nositi.

Želite li si olakšati svakodnevicu, doznajte i koji je idealan broj komada odjeće koji treba svakoj ženi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju