Kada bi se dodjeljivala nagrada za najšarmantniju seriju svih vremena, "Život na sjeveru" bio bi jedan od najizglednijih kandidata za pobjedu u toj kategoriji. Prošla je 31 godina od premijere ove obožavane dramske serije o životu njujorškog doktora Joela Fleischmana koji se prisilno preselio na Aljasku.

Galerija +0 Rob Morrow u srpnju 2021. na filmskoj premijeri

Njega je glumio Rob Morrow koji je zahvaljujući ovoj ulozi tri puta nominiran za Zlatni globus u kategoriji najboljeg glavnog glumca u dramskoj seriji, a dva puta za nagradu Emmy u istoj kategoriji.

Iako nije slovio kao najveći ljepotan u seriji, ipak je puno obožavateljica seriju pratilo upravo zbog njega.

Rob Morrow u srpnju 2021. na filmskoj premijeri Rob Morrow u srpnju 2021. na filmskoj premijeri (Foto: Provjereno)

Titulu neodoljivog i najzgodnije nosio je John Corbett. U njega su se mnoge žene zaljubile kada su ga vidjele u “Seksu i gradu”, ali generacije ga pamte upravo zbog serije “Život na sjeveru”.

Glumio je Chrisa Stevensa, šarmantnog radijskog DJ-a i bivšeg zatvorenika koji živi u prikolici pored jezera, vozi se na Harleyju, lovi ribu, čita dobre knjige i u eteru postaje KBHR drži filozofske monologe.

'Život na sjeveru' lansirao me u devedesetima. Volio bih ponovo okupiti tu ekipu, priznao je jednom prilikom, a ta želja mogla bi mu se ispuniti. Naime, već nekoliko godina priča se rebootu serije u kojem bi glavnu ulogu opet imao Rob Morrow, što otvara mogućnost povratka i ostalih likova.

Uz Chrisa Stevensa, mnogo obožavateljica imao je i Ed Chigalik kojeg je glumio David E. Burrows. Padale su na luckasti šarm šutljivog i pomalo zbunjenog, ali vrlo inteligentnog Eda koji s vremenom postaje Joelov najbolji prijatelj.

Plavooki glumac danas se bavi metalurgijom, a zbog velike fizičke i stilske promjene jedva bi ga prepoznali i njegovi najveći obožavatelji.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju