Želiš li ovog adventa unaprijediti svoj look i saznati što iz svijeta make-upa najviše pristaje upravo tebi, prestani kopati po bespućima interneta u potrazi za savjetima i dođi u dm. Do kraja prosinca u dm-u te očekuje besplatno make-up savjetovanje koje pružaju posebno educirane dm-ove djelatnice, kao i besplatna 183 DAYS by trend IT UP shopping torba za kupnju tri ili više proizvoda dekorativne kozmetike.

 

Galerija PR PR PR +1 trend IT UP podloga za usne Expert Lip Primer&Care, 2 g  Samo u posljednjih godinu dana, influencerice na području dekorativne kozmetike uvele su neke nezaobilazne trendove s kojima se možeš upoznati u 17 dm-ovih prodavaonica diljem Hrvatske. Stručno educirane djelatnice dm-a odgovorit će ti na pitanja poput onoga kako napraviti dobru podlogu za make-up, što je to baking i kako ga pravilno izvesti te je li smokey eyes look i dalje u trendu. Također možeš doznati koja vrsta šminke najbolje odgovara upravo tvom tipu kože kao i tvom stilu. Make-up koji najbolje odgovara tvojim potrebama možeš, naravno, odmah i kupiti s time da ti do kraja prosinca za bilo koja tri kupljena proizvoda dekorativne kozmetike, dm poklanja shopping torbu 183 DAYS by trend IT UP.

U blagdanskom make-up fokusu dm-a nalaze s poznati svjetski brendovi dekorativne kozmetike poput Max Factora, L’Oréala, Bourjoisa, Maybellina i Rimmela. Zato požuri do omiljenog dm-a i upotpuni svoje znanje o tehnikama šminkanja kao i svoju kozmetičku torbicu kako bi u ovo svečano vrijeme zablistala punim sjajem.

Za više informacija posjeti dm-ovu internetsku ili Facebook stranicu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju