Za sve svoje vjerne kupce dm svaki mjesec u ponudi ima proizvode uz koje možete ostvariti višestruke active beauty bodove koji Vam donose značajne popuste na ukupnu kupnju. Pratite li ponudu kupona na dm active beauty portalu, već zasigurno znate kako se ponuda obnavlja svakog 1. i 16. u mjesecu. Za drugu polovicu siječnja dm je pripremio raznolik izbor proizvoda s fokusom na njegu kože i održavanje kućanstva.

Galerija PR PR PR +9 PR  

Jedan od proizvoda za njegu koju bismo svi, i muški i ženski i mladi i stari, tijekom hladnih zimskih mjeseci trebali koristiti kreme su za ruke. Ruke su, uz kožu lica, najizloženije elementarnim utjecajima poput hladnoće i vjetra, a dobra krema za ruke pružit će vam zaštitu i vratiti vlagu izgubljenu uslijed čestog izlaganja zimskim uvjetima. Zato se dm pobrinuo da do 31. siječnja možete aktivirati kupon koji Vam donosi čak 30 puta više bodova na SVE kreme za ruke pa tako možete odabrati baš onu koja Vama najviše odgovara.


Trideset puta više bodova donosi Vam i kupnja njegujućih formula brendova Evoluderm, Neutro Roberts i Mixa, a tu su i maskare L´Oreal Paris, Syoss linija za njegu kose te Naturella higijenski ulošci. U iščekivanju proljeća i velikog godišnjeg čišćenja opremite se sredstvima za održavanje i prikupite što veći broj bodova, kako biste sljedeći mjesec ostvarili popust i počastili se nečime za svoj gušt. Osim 30 puta više bodova koje ćete dobiti kupnjom proizvoda Glade, Somat, Silan, WC Net te tekućih deterdženata za ručno pranje posuđa Violeta, za Dash proizvode dobit ćete čak 40 puta više bodova. Potpuni popis svih proizvoda u ponudi višestrukih kupona provjerite na ovome linku.


Kupone s višestrukim bodovima možete aktivirati na dm active beauty portalu. Nakon što se ulogirate s podacima s Vaše nove dm active beauty kartice, odaberite opciju Kuponi i aktivirajte ih, a višestruki bodovi koje zaradite donose vam odlične popuste. Stanje bodova možete provjeriti u bilo kojem trenutku, također nakon što se ulogirate na dm active beauty portal.

Više informacija potražite na dm-ovoj internetskoj i Facebook stranici.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju