Vjerni gosti su najbolja reklama. Oni se zadovoljno vraćaju iz godine u godinu u isti turistički smještaj, kod istog iznajmljivača. Ove sezone i vi kreirajte svoju odanu lepezu gostiju u samo par koraka.

Galerija PR PR PR +3 PR

Bilo da se radi o vašem domu, vikendici ili apartmanu za iznajmljivanje u turističkoj sezoni, uređenje interijera nije samo slaganje lijepih stvari unutar četiri zida. Stilskim opremanjem i promišljenom estetikom stvarate okruženje u kojem će se svi osjećati ugodno, opušteno i slobodno biti ono što jesu.


Štoviše, neuroznanstvenici su dokazali da baš svaka odluka vezana uz uređenje interijera, od odabira garniture i boje kuhinjskih fronti do vrste svjetiljki i količine sunčeve svjetlosti koja kroz prozore prodire u prostoriju utječe na emocionalno i fizičko zdravlje onih koji borave u prostoru, bili toga svjesni ili ne.

PR PR (Foto: PR)

Osim u domovima diljem Hrvatske i regije, dizajn interijera sve češće utječe i na razinu zadovoljstvu gostiju u turističkom smještaju. Gosti se žele oduševiti prostorom, uživati, odmoriti se i okinuti koju fotografiju za uspomenu, a ako ostanu impresionirani neupitno je da će se vratiti i sljedeće godine ponoviti dobro iskustvo te da će prijateljima prenijeti preporuku.

Kvalitetan namještaj za uspješnu sezonu


Kao najveći hrvatski proizvođač namještaja, s vlastitim dizajnom i proizvodnjom, Prima je prvi odabir profesionalaca iz sektora turizma, vlasnika hotela i iznajmljivača apartmana. Oni iz sezone u sezonu prepoznaju posebnost Prima programa namještaja koji su usklađeni istim stilom, materijalima, dekorima i bojama, a odgovaraju njihovim željama i potrebama. Naime, posebnost pristupa dizajnu u Prima grupi temelji se na razvijanju namještaja za sve prostorije doma čime se u interijeru postiže harmonija ugodna oku.

PR PR (Foto: PR)

Stručni dizajneri interijera u svih 56 salona diljem Hrvatske pomoći će vam da u bogatoj Prima ponudi pronađete idealno rješenje za svoj interijer, neovisno o stilu, veličini budžeta i kvadraturi s kojom raspolažete.


320 stranica raskošne inspiracije


Inspiraciju potražite i u novom katalogu Prima interijeri za 2023. godinu. Riječ je o najraskošnijem izdanju kataloga dosad koji na čak 320 stranica donosi sve detalje velike ponude namještaja i novih kolekcija, korisne savjete, informacije o stilovima uređenja interijera te priče s renomiranim sugovornicima iz svijeta interijera, Prima stručnjacima, influencerima i zaljubljenicima u lijepo uređene interijere.

PR PR (Foto: PR)

U katalogu otkrijte šest interijera koje smo Prima namještajem i COCO maison dekoracijama uredili u šest različitih i vrlo popularnih stilova među kojima su boho, mediteranski, klasični, industrijski, skandinavski i minimalistički stil. Neka vam ovi elegantni prostori budu nit vodilja u cjelovitom opremanju vaših apartmana.

  PR PR (Foto: PR)

PR PR (Foto: PR)

- Predstavljamo vam još kvalitetniji i još moderniji namještaj koji je rezultat suradnje naših 2000 zaposlenika. Oni su uspjeli uhvatiti i oblikovati prirodu kako biste je vi mogli unijeti u svoj dom. Nadamo se da će vas naši atraktivni interijeri inspirirati da i vi podignete svoj dom na viši nivo, da ga uskladite sa svojim potrebama i željama – rekao je Renato Radić, vlasnik i direktor Prima grupe, koji je malu obiteljsku tvrtku u 28 godina pretvorio u vodeću tvrtku na domaćem tržištu namještajem.


Korak do savršenog apartmana


Prima nije samo prijatelj vašeg doma, već i njegov prirodni dio. Boravak u prostoru koji je opremljen Prima namještajem je uistinu poput boravka u prirodi jer odiše prozračnošću, stilom i odmjerenošću.

PR PR (Foto: PR)


Upravo je Prima namještaj taj presudni korak koji vas dijeli do savršenog apartmana. Stoga nemojte dugo čekati, jer posebne pogodnosti i uštede traju od 4. do 29. ožujka. Više detalja možete otkriti u novom TV spotu te uz poznatu televizijsku voditeljicu Jelenu Glišić zaviriti u šarmantni stan uređen u popularnom boho stilu.


Pogledajte novi Prima TV spot:



Uredite i vi svoj dom, apartman, vikendicu ili kuću za odmor najkvalitetnijim hrvatskim namještajem kako biste ovog ljeta očarali svoje goste. Zatražite svoj primjerak Prima interijera 2023. na našem webshopu!


U Prima salonima i na webshopu pronađite najbolje dizajnersko rješenje za svoje interijere, a ideje za uređenje apartmana možete pronaći i u najnovijem letku te na Prima službenom Facebook, Instagram, TikTok i Pinterest profilu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju