Svake godine iste brige, što pokloniti dragim ljudima, a da pritom budemo originalni, postignemo efekt iznenađenja, ali i da poklonimo ono što će se onima koje darivamo stvarno svidjeti. Znamo, teško je. Pogotovo je teško kada trebamo osmisliti poklon osobi koju darivamo godinama.

 

 Pa ove godine imamo izvrstan prijedlog za vas. Darujte uspomene. Kako? Vrlo jednostavno.
Gdje čuvate svoje digitalne fotografije? Koliko često ih gledate? Kako se osjećate dok ih gledate?
Ako su odgovori da su vaše fotografije na računalu ili mobitelu, gledate ih rijetko, ali ste uvijek sretni kada ih gledate, onda se uklapate u većinu. Međutim, i ovaj trend se mijenja pa ljudi sve više počinju svoje fotografije opet čuvati u fizičkom obliku. Klasične fotografije već su svima poznate pa nije čudno da im se vraćamo i da svoje uspomene volimo sačuvati ovom dobrom , starom metodom.

PR PR Ono što je relativno novo, a spoj je moderne tehnologije i ideje dobrog starog, čuvanja fotografija u albumima je fotoknjiga. CEWE, najveća foto kompanija na svijetu, predstavlja nam ovaj proizvod s idejom pričanja foto priče u jednoj, vrlo posebnoj knjizi. Princip je vrlo jednostavan - uz pomoć fotoprograma (koji možete preuzeti na cewe.hr) ili CEWE mobilne aplikacije, slažete svoje odabrane fotografije u jednu priču koju želite ispričati. Ljetovanje, putovanje, rođendan, svadba ili jednostavno jedna godina života neki su od najčešćih motiva CEWE fotoknjiga, ali naravno da možete staviti ono što vi želite pa će tako netko staviti kronologiju jednog prijateljstva, poslovnih uspjeha ili svega što Vam padne na pamet.
PR PR
Osim za vlastitu arhivu najljepših uspomena, CEWE fotoknjiga je prekrasna ideja za poklon za razne prigode, a Božić je svakako jedna od najčešćih. Po razgovoru s korisnicima koji su izradili ovaj personalizirani poklon, kao i s onima koji su ga dobili svakako možemo zaključiti da se darivanjem ovog poklona stvara jedinstvena emocija koja traje i koja se budi svaki put kada otvorite svoju jedinstvenu knjigu uspomena pa je ova ideja za poklon svakako nešto što vaši najdraži nikada nigdje neće mogu kupiti.

PR PR

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju