Ljuljačke u dnevnim i spavaćim sobama, na terasama i balkonima ove su godine veliki hit, a što kažete na blagovaonski stol za kojim se umjesto na stolcima sjedi na ljuljačkama?

Ovakav stol-ljuljačka oduševit će svaku ljubiteljicu ljuljački, a izrađen je od orahova drva te ima metalne lance s kojima je pričvršćen drveni dio za sjedenje. Učvršćen je stabilnom metalnom konstrukcijom te se može postaviti u unutarnji ili vanjski prostor. Svaka ljuljačka može podnijeti težinu do 160 kilograma.

Oko stola se nalazi šest ljuljački što omogućuje dovoljno mjesta za prosječno veliku obitelj
Oko stola se nalazi šest ljuljački što omogućuje dovoljno mjesta za prosječno veliku obitelj (Foto: www.etsy.com)

Oko stola se nalazi šest ljuljački, što omogućuje dovoljno mjesta za prosječno veliku obitelj, a stol je dovoljno prostran i za veći objed - baš fora mjesto za uživanje u hrani i druženju s dragim ljudima, dok se zabavljate lagano se ljuljuškajući.

Ima i ljuljačku! Preslatki balkon na zagrebačkom Jarunu stvoren za guštanje na suncu

Stol ljuljačka može se kupiti u online trgovini Etsy po cijeni od 6400 američkih dolara (41.536 kuna) koja je prilično paprena, a kad se još doda cijena poštarine od tisuću dolara, odnosno 6490 kuna, jasno je da većina nas o ovom stolu može samo maštati. Ali eto nam ideje da možda sami pokušamo napraviti nešto slično, pa i ako je za samo dvije ili četiri osobe, i u vlastitoj izradi može izgledati vrlo efektno i fora.

Ljuljačke i stol izrađeni su od orahovog drva
Ljuljačke i stol izrađeni su od orahovog drva (Foto: www.etsy.com)