Ljuljačke u dnevnim i spavaćim sobama, na terasama i balkonima ove su godine veliki hit, a što kažete na blagovaonski stol za kojim se umjesto na stolcima sjedi na ljuljačkama?

Ovakav stol-ljuljačka oduševit će svaku ljubiteljicu ljuljački, a izrađen je od orahova drva te ima metalne lance s kojima je pričvršćen drveni dio za sjedenje. Učvršćen je stabilnom metalnom konstrukcijom te se može postaviti u unutarnji ili vanjski prostor. Svaka ljuljačka može podnijeti težinu do 160 kilograma.

Stol-ljuljačka može se kupiti u online trgovini Etsy - 1 Oko stola se nalazi šest ljuljački što omogućuje dovoljno mjesta za prosječno veliku obitelj (Foto: www.etsy.com)

Oko stola se nalazi šest ljuljački, što omogućuje dovoljno mjesta za prosječno veliku obitelj, a stol je dovoljno prostran i za veći objed - baš fora mjesto za uživanje u hrani i druženju s dragim ljudima, dok se zabavljate lagano se ljuljuškajući.

Ima i ljuljačku! Preslatki balkon na zagrebačkom Jarunu stvoren za guštanje na suncu Balkon na Jarunu Kristine Hrkač Čotar - 7 Balkon na Jarunu Kristine Hrkač Čotar - 9 Balkon na Jarunu Kristine Hrkač Čotar - 10 +5 Balkon na Jarunu Kristine Hrkač Čotar - 8

Balkončić stana u Opatiji prava je mala idila na otvorenom - 11 A tek pogled na more! Balkončić stana u Opatiji prava je mala idila na otvorenom

Stol ljuljačka može se kupiti u online trgovini Etsy po cijeni od 6400 američkih dolara (41.536 kuna) koja je prilično paprena, a kad se još doda cijena poštarine od tisuću dolara, odnosno 6490 kuna, jasno je da većina nas o ovom stolu može samo maštati. Ali eto nam ideje da možda sami pokušamo napraviti nešto slično, pa i ako je za samo dvije ili četiri osobe, i u vlastitoj izradi može izgledati vrlo efektno i fora.

Stol-ljuljačka može se kupiti u online trgovini Etsy - 2 Ljuljačke i stol izrađeni su od orahovog drva (Foto: www.etsy.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju