Čini vam se da je još rano razmišljati o tome što kada ljeto završi?

U redu, nećemo o tome da iza ljeta dolazi jesen, ali moramo spomenuti da tijekom ljeta morate pripaziti na svoju kosu kako bi ona i u onom dijelu godine koji više nećemo spominjati bila sjajna i zdrava.

Uz to što kosa ne voli sunčevo zračenje, nisu joj drage ni naše male morske radosti - morska voda, sol i pijesak dodatno oštećuju kosu i gornji sloj vlasišta te kosa brže postaje krhka ispucala. Bilo bi dobro oprostiti se s fenom, peglom za kosu i drugim uređajima koji dodatno isušuju kosu jer mogu uzrokovati oštećenja i pucanje sitnih veza u strukturi vlasi. Za njegu kose ljeti ne biste trebali koristiti četku na mokroj kosi već posegnuti za češljem sa širokim zupcima.

Dakle, zabranili smo vam da koristite fen, peglu za kosu i četku. Rezultat vjerujemo možete zamisliti sami. Sad ćemo vam još zabraniti da kosu zavežete u rep jer i to uzrokuje pucanje i ispadanje kose.

No, kako ljeto ne bi postalo sinonim za neurednu ili oštećenu kosu, pobrinut će se nova linija Gliss FIBER Therapy koja zahvaljujući inovativnoj formuli OMEGAPLEX® stvara nove spojeve u strukturi vlasi i štititi kosu od budućih oštećenja.

Ako se ipak odlučite u subotu prije izlaska izravnati kosu, tu je inovativna linija Pantene Intensive Repair. Ovo ljeto Intensive repair dolazi s poboljšanom tehnologijom SMART Pro-V koja može prepoznati slabe točke vaše kose i prilagoditi se kako bi vašoj kosi pružila potrebnu njegu, čineći je snažnijom baš na pravim mjestima.

U sukobu četka vs. češalj pomoći će vam Elseve Total Repair 5 regenerator u spreju koji sadrži prokeratin i njegujući serum i olakšava raščešljavanje, a uz to se bori i protiv ispucanih vrhova. Linija Elseve Total Repair 5, kako joj ime govori, nudi rješenje za 5 problema oštećene kose: ispucane vrhove, stanjenu i lomljivu kosu, grubu kosu te kosu bez sjaja.

Sve što vam je potrebno za zdravu i urednu kosu, bez odricanja, kao i uvijek, možete pronaći u obližnjem dm-u.

Zapamtite, optimalna njega, zaštita i regeneracija kose uključuju korištenje proizvoda iste linije koji se savršeno nadopunjuju. Zato do kraja srpnja odaberite Gliss Fiber Therapy, Elseve Total Repair 5 ili Pantene Intensive repair i za bilo koja tri kupljena proizvoda iz iste linije dm vama i vašoj kosi poklanja najjeftiniji proizvod.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju