Video bosanskog glumca Branka Đurića Đure pod nazivom "Kako izbjeći goste" posebno bi mogao nasmijati žene koje u narednim danima čekaju razne kućanske obaveze i koje će na svojim leđima ponijeti teret ugošćavanja

U blagdansko vrijeme većina kućanskih obaveza uglavnom pada na žene koje vješto balansiraju između spremanja, čišćenja, kuhanja i pečenja kolača. Mnoge od njih ugostit će drage ljude tijekom blagdana, ali ponekad se dogodi da na vrata zakucaju i nepoželjni gosti.

Problemom neželjenih gostiju pozabavio se poznati bosanski glumac Branko Đurić Đuro i pritom nasmijao regiju.

Već ste malo nervozni od same pomisli na sve ljude koji bi u naredna 3 tjedna mogli proći kroz vaš dom? Problemom neželjenih gostiju pozabavio se poznati bosanski glumac Branko Đurić Đuro i pritom nasmijao regiju.

Na svom službenom YouTube kanalu u videorubrici "Život za početnike: Kako da i kako da ne" objavio je šaljivi uradak pod nazivom "Kako izbjeći goste" koji se brzo proširio po društvenim mrežama.

Između ostalog, Đuro savjetuje da ih "otjeramo" glumljenjem bolesti ili pak glumljenjem svađe koja jednako učinkovito djeluje na goste.

U nastavku pogledajte video koji je nasmijao regiju.

Ako ćete u narednim tjednima ići u goste s malom bebom, pročitajte kratki vodič za blagdanska druženja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju