Jennifer Lopez na prodaju je stavila dom kojeg je kupila s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem 2010. godine, a u kojem je živjela sve do 2014. Uređen je prema zamislima poznate pjevačice i glumice, a odiše toplinom u kojoj bi uživali obitelji s djecom, ali i solorice s prijateljicama


Bivši dom Jennifer Lopez u blizini Los Angelesa prekrasna je oaza za odmor i opuštanje, bez obzira imate li veliku obitelj, ili ste u potrazi za privatnim mjestom za druženje s prijateljima. Prostor je funkcionalan i praktičan, ali i odiše romantičnim notama koje su karakteristične za slavnu pjevačicu i glumicu.

Bivši dom Jennifer Lopez prostire se na oko 1.600 četvornih metara, a ima devet spavaćih soba, 13 kupaonica, kozmetički salon i kino dvoranu za dvadeset osoba.

Kuća u Hidden Hillsu u Kaliforniji prostire se na oko 1.600 četvornih metara. Sastoji se od devet spavaćih soba, 13 kupaonica, impresivne dnevne sobe i nekoliko blagovaonica. Tu je i velika kuhinja koja se otvara prema dnevnoj sobi i bazenu, a svaka spavaća soba dolazi i s pripadajućim prostorom za sjedenje te velikom prostorijom koja 'igra ulogu' ormara.

Posebno krilo doma Jennifer Lopez posvećeno je zabavi i opuštanju. U tom sklopu nalazi se soba s privatnim kinom za dvadesetak osoba, bar, teretana, plesni studio te kozmetički salon. Vanjski prostor uz bazen obiluje zelenilom, te je posebno uređen za boravak djece na otvorenom, a gosti mogu spakirati automobile u jednu od osam garaža. Otkrijte 5 feng shui tajni za uređenje doma s kojima ćete imati više novaca.

Za ovo zapanjujuće imanje Jennifer Lopez traži 12,5 milijuna dolara. Zavirite u našu fotogaleriju, pogledajte video i otkrijte kako žive slavne dame.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju