Iva Majoli uskoro će izreći "da" talijanskom poduzetniku Robertu Calegariju, a skorašnje vjenčanje buduća mladenka proslavila je prošli vikend na djevojačkoj večeri. Bit će to drugi brak najbolje hrvatske tenisačice svih vremena i osvajačice Grand Slam turnira Roland Garros u Parizu 1997. godine.

Galerija Glamurozna vjenčanica Ive Majoli u kojoj se udala 2006. godine - 10 Glamurozna vjenčanica Ive Majoli u kojoj se udala 2006. godine - 9 Glamurozna vjenčanica Ive Majoli u kojoj se udala 2006. godine - 11 +8 Glamurozna vjenčanica Ive Majoli u kojoj se udala 2006. godine

Devet godina nakon osvajanja Roland Garrosa Iva Majoli udala se za poduzetnika Stipu Mariću s kojim ima kćer Miju. Raskošno vjenčanje održalo se 9. rujna 2006. u zagrebačkoj crkvi sv. Marka koja je za tu prigodu bila ukrašena stotinama bijelih ruža.

Glamurozna vjenčanica Ive Majoli u kojoj se udala 2006. godine - 11 Iva Majoli udala se u raskošnoj vjenčanici s dugačkim šlepom (Foto: Tomislav Miletic/Pixsell)

Ivu je do oltara dopratio njezin otac Stanko, a nakon ceremonije uslijedilo je slavlje u šatoru na Ivinim teniskim terenima na Cmroku. Naša najuspješnija tenisačica blistala je u glamuroznoj vjenčanici kupljenoj u Milanu, a po haljinu je u Italiju išla zajedno sa svojom dugogodišnjom prijateljicom Majom Zadravec koju je izabrala za vjenčanu kumu.

Lijepa ili ipak previše? Misica u vjenčanici inspiriranoj stilom 80-ih godina Vjenčanica misice Audre Mari inspirirana je stilom osamdesetih godina prošlog stoljeća - 5 Vjenčanica misice Audre Mari inspirirana je stilom osamdesetih godina prošlog stoljeća - 2 Vjenčanica misice Audre Mari inspirirana je stilom osamdesetih godina prošlog stoljeća - 1 +4 Vjenčanica misice Audre Mari inspirirana je stilom osamdesetih godina prošlog stoljeća - 7

Belgijska princeza Maria Laura Neočekivan izbor: Sviđa li vam se mini haljina u kojoj se vjenčala belgijska princeza?

Vjenčanica s čipkanim detaljima i šlepom mladenka je upotpunila dugačkim velom, dok je buket bio sačinjen od bijelih ruža. Mnoge zanima kako će izgledati drugo vjenčanje Ive Majoli za talijanskog poduzetnika Roberta Calegarija, a i kakvu će vjenčanicu imati, a mi smo se prisjetili njezine prve vjenčanice koju je nosila prije 16 godina.

Glamurozna vjenčanica Ive Majoli u kojoj se udala 2006. godine - 1 Iva je po vjenčanicu u Milano išla sa svojom vjenčanom kumom Majom Zadravec (Foto: Petar Glebov/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju