Belgijska princeza Maria Laura u subotu se u Bruxellesu vjenčala s partnerom Williamom Isvyjem.

Galerija Belgijska princeza Maria Laura Vjenčanje belgijske princeze - 1 Vjenčanje belgijske princeze - 6 +2 Vjenčanje belgijske princeze - 5

Prvo sudbonosno da par je izgovorio na civilnom vjenčanju u gradskoj vijećnici, nakon čega je uslijedio vjerski obred u tamošnjoj katedrali.

Za civilnu ceremoniju princeza je odjenula mini haljinu modne kuće Gucci. Haljina kratkih rukava, u krem nijansi, s plisiranim dijelom na prednjoj strani bila je otmjen i moderan izbor kakav se ne viđa često na kraljevskim vjenčanjima.

Minimalističko izdanje upotpunila je bijelim cipelama s blok potpeticom i visećim dijamantnim naušnicama. Kosu je oblikovala u punđu.

Vjenčanje belgijske princeze - 1 Na civilnom vjenčanju princeza je nosila mini haljinu (Foto: Profimedia)

Izdanje za crkveno vjenčanja bilo je raskošnije, ali i dalje elegantno pa je princeza blistala u haljini Vivienne Westwood.

Dua Lipa (Ne)prikladne haljine u kojima su se poznate žene pojavile kao gošće na vjenčanju

U katedralu je stigla držeći se ruku pod ruku sa svojim ocem, princom Lorezom od Belgije, izgledajući profinjeno u svilenoj dugoj haljini s korzetom.

Mini haljina belgijske princeze je...

glasova:

Uz elegatnu haljinu otvorenih ramena s dugim šlepom, princeza je nosila i čipkasti veo dug četiri metra koji je na na mjestu držala dijamantna tijara.

Vjenčanje belgijske princeze - 4 U katedralu je stigla u vjenčanici Vivienne Westwood. (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju