Hailie Jade, kći legendarnog repera Eminema, udala se za svog partnera Evana McClintocka. Hailie, koju mnogi poznaju iz Eminemovih pjesama, na svom Instagramu podijelila je nekoliko fotografija s vjenčanja koje se održalo u gradu Battle Creeku u američkoj saveznoj državi Michigan.

Galerija Eminemova kći Hailie Jade udala se za Evana McClintocka - 5 Eminemova kći Hailie Jade udala se za Evana McClintocka - 3 Eminemova kći Hailie Jade udala se za Evana McClintocka - 4 +3 Eminem s kćeri Hailie Jade

Eminemova kći Hailie Jade bila je prekrasna mladenka u bijeloj vjenčanici sirena kroja sa srcolikim izrezom. Vjenčanica bez naramenica prianja uz tijelo te se od koljena širi u raskošan, slojeviti kroj sa šlepom. Hailie je nosila i dugački veo od tila te buket od bijelog cvijeća. Nakit je bio minimalan te je imala samo sitne biserne naušnice, a kosu je svezala u nisku punđu s dva raspuštena pramena sa strane.

Na fotografijama koje je podijelila na Instagramu vidi se i bajkovita lokacija na kojoj se održalo vjenčanje, kojem je prisustvovao i mladenkin slavni otac Eminem. Među uzvanicima bili su i Dr. Dre i 50 Cent, Eminemovi prijatelji i kolege.

Probudila sam se kao supruga ovaj tjedan.

Nismo mogli poželjeti bolju, ljepšu proslavu. Toliko suza radosnica je proliveno, toliko smijeha i osmijeha je bilo i toliko se ljubavi osjetilo. Evan i ja jako smo zahvalni za svu obitelj i prijatelje koji su doputovali kako bi nas podržali i bili dio ovog novog poglavlja naših života kao muža i žene, napisala je Hailie Jade na Instagramu. Hailie i Evan McClintock, koji radi kao izvršni direktor u jednoj softverskoj tvrtki, upoznali su se tijekom studija u Michiganu, vezu su započeli 2016. godine, a zaručili su se lani u veljači.

Eminemova kći Hailie Jade udala se za Evana McClintocka - 2 Eminemova kći Hailie Jade sa svojim suprugom Evanom McClintockom (Foto: Profimedia)

Hailie Jade jedino je biološko dijete Marshalla Brucea Mathersa trećeg, umjetničkog imena Eminem, koje je dobio u braku s Kimberly Anne Scott, za koju se dvaput ženio. Bivši supružnici nad kćeri dijele zajedničko skrbništvo te su, nakon burne prošlosti, sada u prijateljskim odnosima.

Eminem ima i dvije posvojene kćeri, Alainu Marie, koja je biološka kći njegove šogorice, odnosno sestre Kimberly Anne Scott te Stevie Laine, koju je Kimberly dobila s drugim muškarcem. Reper je također podigao i odgojio svog mlađeg polubrata Nathana.

Eminemova kći Hailie Jade udala se za Evana McClintocka - 6 Eminemova kći Hailie Jade ima 28 godina (Foto: Profimedia)

Hailie Jade rođena je 1995. godine, 2018. diplomirala je psihologiju na državnom sveučilištu u Michiganu, a danas ova 28-godišnjakinja, zajedno s prijateljicom Brittany Ednie, vodi svoj podcast "Just A Little Shady", utjecajna je na društvenim mrežama te je kreirala i vlastitu modnu liniju. Jasno je da je naziv podcasta inspiriran Slimom Shadyjem, kultnim alter egom njezina oca.

Eminem tijekom života i karijere nije često govorio o Hailie, njihove javne zajedničke fotografije izrazito su rijetke, ali zato je svoju mezimicu spominjao u svojim pjesmama. Možda najpoznatiji stihovi u kojima spominje Hailie su oni iz pjesme "Cleanin’ Out My Closet" iz 2002., kada je Hailie imala sedam godina:

And Hailie's gettin' so big now, you should see her, she's beautiful.

Eminem s kćeri Hailie Jade Eminem s kćeri Hailie Jade (Foto: Profimedia)

"Konzervativna" i predivna: Ovo je najljepša vjenčanica u 2023. godini Najljepša vjenčanica u 2023. godini Princeza Iman Bint Abdullah Princeza Iman Bint Abdullah +5 Kraljevsko vjenčanje u Jordanu

Aleksandra Prijović na svom vjenčanju nosila je vjenčanicu princeza-kroja stvorenu za dive Aleksandra Prijović udala se u vjenčanici dizajnerice Tijane Todorović - 9 Aleksandra Prijović udala se u vjenčanici dizajnerice Tijane Todorović - 7 Aleksandra Prijović udala se u vjenčanici dizajnerice Tijane Todorović - 4 +11 Aleksandra Prijović udala se u vjenčanici dizajnerice Tijane Todorović - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju