Za Maju Šuput i njezina supruga Nenada Tatarinova danas je velik i važan dan. Uzbuđenje je trajalo od jutra jer je njihov dvogodišnji sinčić Bloom krenuo u vrtić. To je početak novog poglavlja u životu obitelji Šuput-Tatarinov, a mama Maja na svom je Instagramu otkrila kako je izgledao Bloomov prvi dan vrtića.

Galerija Bloom Tatarinov krenuo je u vrtić - 4 Bloom Tatarinov krenuo je u vrtić - 3 Bloom Tatarinov krenuo je u vrtić - 5 +1 Bloom Tatarinov krenuo je u vrtić

Maja Šuput na Instagramu je objavila četiri fotografije svog Bloomija kako dolazi u vrtić. Mama je sinčića i lijepo sredila za prvi dan vrtića. Dječak je nosio crne hlačice i crnu majicu s natpisom te preko bijelu jaknicu u stilu košulje, a na nogicama visoke tenisice u kombinaciji crne, bijele i zlatno-smeđe boje. Imao je i slatku frizuricu, kosu svezanu u palmicu na vrhu glave.

Doslovno je utrčao prvi dan u vrtić, napisala je pjevačica uz fotografije. Maja je objavila i story u kojem je otkrila djelić atmosfere Bloomova prvog dana u vrtiću.

Bloom Tatarinov krenuo je u vrtić - 3 'Doslovno je utrčao prvi dan u vrtić', napisala je Maja Šuput (Foto: Instagram@majasuput)

Bloomi, znaš kud ideš sada? Prvi dan vrtića!, uzviknula je Maja dok su se vozili u vrtić. Ondje ih je dočekala teta Antonija, a mama je na odlasku pitala svog mališana ide li kod ekipe. Bloomova vrtićka grupa zove se Pčelice, a čim je ušao u svoju sobu brzo se bacio na igru pa odvajanje od roditelja nije bilo preteško.

Bloomov prvi dan vrtića razgalio je i pratitelje i obožavatelje Maje Šuput na Instagramu koji su komentirali:

Nitko mu se ne raduje kao roditelji. On je med medeni.

Bloom, sretno, srce malo.

Kako je već tak vel'ki. Pa neki dan je bio u dućanu u kolicima.

A nego kako, ide se igrati s djecom, ljubav mala.

Dok oni trče i raduju se prvim počecima vrtića s vršnjacima, mi mame s druge strane ronimo suze što vrijeme tako brzo prođe i što ih moramo pustiti iz zagrljaja da se razvijaju... Tako je to.

Uživajte i ne brinite, tako je i moj sin na prvi dan vrtića, čim je ugledao autiće i kamione, mama pala u zaborav, poručili su Maji i njezinu suprugu Nenadu.

Bloom Tatarinov krenuo je u vrtić - 5 Mama Maja je svog Bloomija i lijepo sredila za prvi dan vrtića (Foto: Instagram@majasuput)

"Ti jedan slatki mali": Fotografije Blooma Tatarinova u kupaćim hlačicama s morskim zvjezdicama Nove ljetne radosti Blooma Tatarinova - 7 Nove ljetne radosti Blooma Tatarinova - 8 Nove ljetne radosti Blooma Tatarinova - 1 +4 Nove ljetne radosti Blooma Tatarinova - 5

Bloom Tatarinov: Palmica na glavi i ljetna košuljica za pravu dozu slatkoće koja nam treba Bloom Tatarinov s palmicom na glavi i u preslatkoj košuljici - 6 Bloom Tatarinov s palmicom na glavi i u preslatkoj košuljici - 2 Bloom Tatarinov s palmicom na glavi i u preslatkoj košuljici - 7 +3 Bloom Tatarinov s palmicom na glavi i u preslatkoj košuljici - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju