Sinčić Kim Kardashian star je četiri mjeseca, a ponosna mama prihvatila se dijete i vježbanja kako bi izgubila nakupljene kilograme u trudnoći. Iako se rezultati vide, realty zvijezda priznaje da nije ljubitelj znojenja u teretani


Kim Kardashian
rodila je svoje drugo dijete – sinčića Sainta Westa u prosincu prošle godine. Fast food hrana i neodoljiva potreba za slatkim zalogajima poput pečenog tijesta churros s umakom od čokolade razlozi su zbog kojih je u drugoj trudnoći dobila nešto više od trideset kilograma.

Atkinsonova dijeta i vježbanje tajne su vidno tanje linije Kim Kardashian nakon drugog poroda.

Dosada je izgubila otprilike dvije trećine tog iznosa, a za to su zaslužni poseban način prehrane i vježbanje. Jelovnik Kim Kardashian sastoji se od jaja, nemasne piletine, orašastih plodova, svježeg povrća, sira i voća poput avokada.

Realty zvijezda i ovoga se puta odlučila za Atkinsonovu dijetu, koja se bazira na niskom unosu ugljikohidrata poput kruha, krumpira, tjestenine i riže, a visokom unosu bjelančevina i dobrih masnoća. Saznajte 10 pravila svih dijeta koje donose najbolje rezultate.

Uz to redovito vježba u fitness studiju Gunnara Petersona na Beverly Hillsu sa svojim sestrama, a često odlazi i na ranojutarnji jogging. Kim je priznala da nije obožavateljica vježbanja, ali da je trenutno u situaciji kada to obavezno mora učiniti kako bi izgubila posljednjih 10 trudničkih kilograma.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju