Olivia Wilde vratila se u top formu pet mjeseci nakon poroda kćerkice Daisy Josephine koristeći metodu trenerice Tracy Anderson koju vole brojne holivudske dame


Olivia Wilde
snimljena je na setu filma "Life Itself"u New Yorku, u ležernom izdanju sastavljenom od traperica, traper jakne i bijele majice s natpisom Babes Unite čija prodaja ide na račun organizacije Planned Parenthood.

Skinny traperice razotkrile su fit figure slavne mame, koja je svoje drugo dijete – kćerkicu Daisy Josephine rodila sredinom listopada 2016. Zbog snimanja filma Olivia se u rekordnom roku vratila u top formu, a tome je najviše pridonijela redovita vježba u teretani.

 

Objavu dijeli Olivia Wilde (@oliviawilde)


Olivia je na svojem Instagram profilu priznala da slijedi metodu Tracy Anderson koja uključuje ozbiljan tempo vježbanja. On se mijenja svakih 10 dana kako bi mišići imali stalan izazov te kako bi se spriječila stagnacija u napretku.

Uz jaki tempo vježbanja, Olivia si ponekad priušti griješne zalogaje poput torti, slatkih sirupa i punomasnih sireva.

 

Objavu dijeli Olivia Wilde (@oliviawilde)


U vezi s Jasonom Sudeikisom Olivia ima i sinčića Otisa, koji će uskoro navršiti tri godine. Nakon prvog poroda holivudska je glumica bila vrlo iskreno o svojem tijelu.

Nekoliko tjedana nakon poroda hodaš ranjeno. Prekrasni trbuh koji su ponosno pokazivao po gradu oko 40 tjedana samo se malo smanjio. Sada izgleda poput djelomično ispuhane igračke za bazen.

 

 

Objavu dijeli Olivia Wilde (@oliviawilde)

Nakon poroda pridružila sam se milijunima novih majki koje su zapomagale: Zašto još uvijek izgledam trudno? Jel se još jedno dijete unutra skriva?

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte fizičku transformaciju Olivije Wilde.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju