Često znamo čuti kako se za djecu slavnih (i lijepih) roditelja kaže kako su osvojili jackpot na genetskoj lutriji.

Galerija Mila Kunis i Ashton Kutcher sa svojom djecom Prema mišljenju mnogih, Dimitri je kopija tate Ashtona Mila i Dimitri +0 Wyatt Isabelle ima četiri, a Dimitri dvije godine

Isto vrijedi za mališane Mile Kunis i Ashtona Kutchera. Prema mišljenju mnogih, njihova četverogodišnja kćerkica Wyatt Isabelle više nalikuje mami, a ima i onih koji smatraju da je savršena kombinacija obaju roditelja.

S druge strane, svi se slažu da je njihov dvogodišnji sinčić Dimitri Portwood isti "ćale". O sličnosti se može raspravljati, ali jedno je sigurno - mališan je jednostavno presladak.

Prema mišljenju mnogih, Dimitri je kopija tate Ashtona Prema mišljenju mnogih, Dimitri je kopija tate Ashtona (Foto: Profimedia)

Mila je prilikom gostovanja u emisiji Ellen Degeneres otkrila kako su Wyatt i Dimitri poprilično različiti te se malo našalila na račun svog sinčića: Nevjerojatno je koliko su drugačiji. Moj sin je poput ljenjivca. Divan je i volim ga, ali činjenica je da su žene pametnije od muškaraca. Dokaz za tu tvrdnju su moja dva mala ljudska bića koja sam stvorila.

Također je kazala kako se Wyatt i Dimitri međusobno obožavaju. Wyatt je sjajna sestra. Između njih su dvije godine razlike. Ona je imala dvije godine kad se Dimitri rodio i bila je dovoljno velika da shvati što se događa, ali ne dovoljno velika da zapamti kako je neko vrijeme bila jedino dijete. Danas se ne sjeća svijeta bez Dimitrija, ispričala je.

Maleni Dimitri je...

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju