Često ste u nedoumici kako glačati osjetljive tkanine? Ili kako brzo popraviti sitne nabore na odjeći koju ste upravo izvadili iz ormara? Koliko se god trudili držati vaš ormar ili garderobu urednom, ne možete izbjeći te sitne male nesavršenosti zbog kojih ne ostavljate dojam elegantne besprijekornosti.

U vrijeme kad slobodnog vremena imate sve manje, a jako često se morate brzo spremiti za sastanak ili izlazak, pametna i brza rješenja spašavaju situaciju. Jedno od njih je steamer glačalo, koje bez obzira na osjetljivost tkanine izravnava i najsitnije nabore i u trenu vaš outfit učini besprijekornim. Bez obzira volite li glačati i koliko ste uspješni u tome, Philips Steam&Go glačalo je toliko jednostavno za upotrebu da će brzo postati vaš omiljeni kućni uređaj. Osim što je iznimno lagano, ono dolazi u vrećici, koja je otporna na visoke temperature i bez problema ga možete nositi na putovanja.

PR PR

Zahvaljujući snažnoj kontinuiranoj pari, Philips Steam&Go glačalo dopire i do najizazovnijih nabora na vašoj odjeći te u svega 45 sekundi postiže temperaturu dovoljnu za savršeno glačanje vaše haljine, osjetljive košulje ili odijela. Bilo da trebate samo osvježiti vašu odjeću prije izlaska ili izglačati haljinu s puno nabora, ne trebate više dasku za glačanje jer steamer glačalo možete slobodno koristiti na odjeći na vješalici. Istovremeno štedi vaše vrijeme jer ne trebate više čekati da se glačalo zagrije, nema problema s navlačenjem odjeće na dasku za glačanje, a odjeća je na vješalici savršeno izglačana i spremna. Za sve koji vole brza i efikasna rješenja, steamer glačalo promijenit će svakodnevicu jer je vrijeme za spremanje i glačanje bitno skraćeno.

PR PR


Više informacija potražite na linku Philips Steam&Go.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju