Bez obzira na položaj glačanja koji preferirate, snažna kontinuirana para Philips Steamer glačala pruža odlične rezultate.

 

Galerija PR +0 PR  Glačajte okomito kako biste brzo uklonili nabore i osvježili odjevne predmete koji vise, bez uporabe daske za glačanje. Glačajte vodoravno kako biste postigli savršene rezultate na područjima koja se teško glačaju kao što su manžete i ovratnici.

Na putu koristite putno glačalo Philips Steamer koje će vam olakšati boravak gdje god se nalazili i uz minimalno truda košulja ili hlače koji su se zgužvali bit će bez nabora u vrlo kratkom vremenu.

Dok električna pumpa automatski pruža kontinuiranu paru za lako i brzo uklanjanje nabora, tehnologija SmartFlow parnu ploču zagrijava do optimalne temperature i sprječava pojavu mokrih mrlja na tkaninama. Zagrijana parna ploča pomaže vam pritisnuti tkaninu tijekom vodoravnog glačanja i pruža još bolje rezultate glačanja na paru.

Uporabom Philips Steamers uređaja za glačanje na paru na izvješenim tkaninama uklanja se potreba za daskom za glačanje, što vam osigurava više prostora u vašem domu.

PR PR

Philips kao vodeća svjetska robna marka za glačanje i uređaje za glačanje na paru, zna da je važno izgledati i osjećati se što je moguće bolje. Isto tako zna da je današnje vrijeme dragocjeno. Iz svih navedenih razloga razvili smo inovativna parna glačala, glačala s generatorom pare i uređaje za glačanje na paru (Steamer glačala) uz koje će vaša odjeća izgledati savršeno, a da biste postigli taj cilj, neće trebati puno vremena.

Uređaji za glačanje na paru idealno su i praktično rješenje za osvježavanje odjeće i uklanjanje svakodnevnih nabora, bakterija i mirisa. Idealni su za odjeću koja je izglačana, ali se u međuvremenu nabrala u ormaru ili nakon prvog nošenja.

Složit ćete se da glačanje ovom vrstom glačala obećava puno toga i da ćemo se tom poslu, koji smo izbjegavali kada god smo stigli, sada početi veseliti.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju