Imate šiške, ali ste ih odlučili pustiti da izrastu? Kao i kod puštanja kratke kose da izraste, i kod puštanja šiški može postojati ona nezgodna faza kada jednostavno ne znate što biste s njima. Donosimo vam tri prijedloga za frizuru kada puštate šiške.

1. Voluminozne šiške
Za ovu frizuru s retro štihom trebat će vam češalj za tapiranje kose. Izrasle šiške natapirajte te pomoću ukosnice svežite u polurep. Frizuru dodatno stilizirajte trakicom koju ćete svezati u mašnicu na vrhu glave, čime ćete dodati još volumena prednjem dijelu kose.

Voluminozne šiške Voluminozne šiške (Foto: Zadovoljna.hr)

2. Stilizirane šiške
Šiške koje su izrasle i možda vam smetaju, odnosno padaju u oči zadržat ćete podalje od lica ovom jednostavnom frizurom. Peglom za kosu prođite po šiškama i lagano ih uvijte prema van te će šiške tako ostati podalje od očiju. Ovakve stilizirane šiške odlično će izgledati naročito ako je ostatak kose ravan.

Stilizirane šiške Stilizirane šiške (Foto: Zadovoljna.hr)

3. Šiška – pletenica
Želite li romantičnu i svečaniju frizuru, izrasle šiške možete isplesti u pletenicu koju ćete ukosnicama pričvrstiti iznad čela.

Šiška – pletenica Šiška – pletenica (Foto: Zadovoljna.hr)
U videu pogledajte kako napraviti svaku od ove tri frizure koje vam predlaže frizerka Nikolina Perković iz frizerskog studija Nikas.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju