Dolazak hladnijih dana nas veseli zbog pregršt sitnica u životu poput nošenja toplih vesta, druženja uz čaj i dobru knjigu, miris cimeta, kestena, kuhanog vina i mirisa lišća.

 No, niže temperature mogu biti itekako pogubne za našu kosu jer znače i manjak vlage u zraku, koja na kraju dovodi do neprijatelja svake dobre frizure – statičkog elektriciteta. S problemom naelektrizirane kose muče se brojne žene te raznim DIY trikovima pokušavaju umanjiti tu „bad hair“ situaciju. Koliko god nam se savjeti iz kućne radinosti ponekad činili praktično, ipak su temelj njegovane kose dobri proizvodi koji djeluju poput dubinskog tretmana za kosu, i koji je štite iznutra i izvana.

Stoga je Philips je razvio genijalnu liniju proizvoda koja pomaže kosi da ostane hidratizirana i bez elektriciteta čak i u najekstremnijim vremenskim promjenama. MoistureProtect uređaji imaju inteligentni senzor i naprednu tehnologiju njege koji smanjuju oštećenja i štiti kosu od topline prilikom oblikovanja. Uz MoistureProtect uređaje kosa će biti dugoročno prekrasno sjajna i njegovana, a elektricitetu možemo reći konačno zbogom

Prvi iz linije uređaja svakako je sušilo s tri temperature sušenja koje ima i postavku hladnog puhanja zraka. Inovativna formula sušila MoistureProtect održava prirodnu hidrataciju kose, a zbog regeneracije ionima kosa nakon sušenja je nevjerojatno zaglađena, sjajna i njegovana.

Osim osnovne njege, it djevojke poput Tine Walme i Jelene Marinović te i sve popularniji uređaj za jednostavnije kovrčanje kose, MoistureProtect Auto Curler. Jedna od zanimljivijih preferenci uređaja svakako je i gumb kojim se regulira smjer uvijanja kose, zbog čega ćete lakše postići izgled kovrči kao iz salona.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GETTING READY s @philips_hr autocurlerom. Imam ga vec nekih godinu dana i koristim ga kad zelim bolju frizuru u odnosu na ono sto nosim svaki dan. U usporedbi s peglom, bolji mi je iz razloga sto peglom potezem kosu prema dolje i ubijam volumen. S autocurlerom dobijem ove voluminozne, ‘bouncy’ kovrce. Na stranu toga, super stvarcica je za one koji ne znaju uvijati kosu na figaro i peglu jer je jako jednostavan za upotrebu, ili za one koji prođu s ozljedama kao sto su opekotine na celu, usima, obrazima... Cijela MoistureProtect linija idealna je za sjajnu i zdravu kosu! #philipshrvatska #moistureprotect #beautifulhair #hairgoals #prekrasnosjajna #njegovanakosa #ad

Objavu dijeli 27|ZG|CRO 🏠 (@jelenamarinovic)

Iako su nalektrizirane vlasi problem s kojim se susreću kovrčave žene, sve koje su ikada tijekom hladnijih dana ravnale kosu tek su se susrele s pravim poteškoćama. Statički elektricitet svakim potezom uređaja kroz kosu koji nema ispravnu ionizirajuću zaštitu, može dovesti do ludila. Zato su stručnjaci doskočili i tom problemu i dizajnirali fantastičan Philips MoistureProtect uređaj za ravnanje kose, čije ploče od titanijuma će kosi dati dodatni sjaj bez imalo naznake elektriciteta.

Uz fantastične proizvode iz Philips MoistureProtect linije svaka frizura će konačno biti po standardima svjetskih frizera, a mi možemo zaključiti da su „bad hair days“ konačno iza nas, čak i zimi!

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju